ΡΟΗ 24/7:

"Ο Καθρέφτης της Ψυχής" του Κ. Μεταλλίδη παρουσιάζεται στα Ν. Μουδανιά

27658445 172374230039698 1375640026 n

Την Κυριακή στο καφέ "Barista"

Το βιβλίο του Κώστα Μεταλλίδη "Ο Καθρέφτης της Ψυχής" παρουσιάζεται την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 19.00, στο καφέ "Barista" στα Ν. Μουδανιά.
Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα, θα μιλήσει ο φιλόλογος και συγγραφέας Στέργιος Βαγγλής, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος". Τον συντονισμό θα κάνει η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών και διευθύντρια του halkidikifocus, Κορίνα Ζολλά.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της θεατρικής ομάδας του "Φάρου" και του mama's στη Ζεύξιδος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πέντε έφηβοι προσπαθούν να κηρύξουν πόλεμο στη ρουτίνα και την καλοκαιρινή ραστώνη. Η προσπάθεια αυτή τους οδηγεί σε ένα εγκαταλειμμένο διώροφο κτήριο της Θεσσαλονίκης. Μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνουν τελικά να εισβάλλουν στο εσωτερικό του. Καθ' όλη τη διάρκεια του ιδιαίτερου αυτού πολέμου, ο Ορέστης σκιαγραφεί τις προσωπικότητες των φίλων του, διαπιστώνοντας πως είναι ξεχωριστές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.
Όμως... Ενώ όλα δείχνουν πως η ρουτίνα είναι ανίκητη, συμβαίνει το αναπάντεχο.
Μια απρόσμενη συνάντηση!
Είναι ικανή αυτή η συνάντηση να αλλάξει τη ζωή του Ορέστη; Τη δική σου, μήπως; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

επιστροφή στην κορυφή