xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Προμαχώνα για λαθραία τσιγάρα

lathraia kapnika2

Τρεις διαφορετικές περιτώσεις

Πέντε άτομα συνελήφθησαν την Τετάρτη σε Θεσσαλονίκη και Προμαχώνα για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας συνέλαβαν, χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έναν 19χρονο αλλοδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Επίσης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο κέντρο της πόλης, επιπλέον 70 λαθραία πακέτα τσιγάρα.
Επίσης χθες το πρωί συνελήφθη στον Προμαχώνα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 44χρονος Βούλγαρος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 200 γραμμαρίων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
Τέλος, χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τρεις Βούλγαροι, ηλικίας 60, 24 και 42 (γυναίκα) ετών, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν στο όχημα που επέβαιναν, 88 πακέτα τσιγάρων, 60 πακέτα από τα οποία, δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

επιστροφή στην κορυφή