xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Λεωφορεία από τη Χαλκιδική για το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

sul athina

Δίνουν «ραντεβού» στις 2.00 το μεσημέρι στην Αθήνα

«Πυρετώδεις» είναι οι προετοιμασίες για το μεγάλο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα, με χιλιάδες κόσμο από όλη την Ελλάδα να ταξιδεύει προς την πρωτεύουσα για να συμμετέχει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του halkidikifocus το «παρών» θα δώσουν και αρκετοί Χαλκιδικιώτες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος κεντρικός συντονισμός, αλλά μεμονωμένα άτομα και τουριστικά πρακτορεία που έχουν οργανώσει ξεχωριστά τη μεταφορά Χαλκιδικιωτών προς την Αθήνα, με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν είτε σήμερα το απόγευμα και το βράδυ, είτε το πρωί της Κυριακής.

Ενδεικτικά από Χαλκιδική θα ξεκινήσει σήμερα Σάββατο, το απόγευμα ένα λεωφορείο από τον Άγιο Νικόλαο και όσοι ταξιδέψουν με αυτό θα διανυχτερεύσουν στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσει ένα λεωφορείο με κατοίκους από τον Πολύγυρο και την Αρναία και ένα με κατοίκους από την Κασσάνδρα, τη Ν. Φώκαια και τα Ν. Μουδανιά.
Να σημειώσουμε ότι από τα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής δεν προγραμματίστηκαν λεωφορεία προς Αθήνα και όσοι θέλουν να ταξιδέψουν, θα πρέπει να μετακινηθούν μέσω του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι το αυριανό Συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 2.00 το μεσημέρι, με την κεντρική εξέδρα να έχει στηθεί στην Ερμού, ενώ κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιώργος Κασιμάτης. Χαιρετισμό εκ μέρους της Εκκλησίας θα απευθύνουν οι Μητροπολίτες Σύρου, Χίου, Δράμας και Ηλιουπόλεως.

Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή του Συλλαλητηρίου, τα λεωφορεία που θα κατευθύνονται στην Αθήνα από την Βόρειο Ελλάδα, μετά από τα Διόδια Αφιδνών, θα συνοδεύονται (κατά ομάδες) από περιπολικά της Τροχαίας και της Αμέσου Δράσεως και θα οδηγούνται μέσω της λεωφόρου Κηφισίας πλησίον του ξενοδοχείου Χίλτον, για αποβίβαση των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο.
Στο “Μπάντμιντον” (στη λεωφόρο Κατεχάκη – Κοκκινοπούλου), θα οδηγούνται τα λεωφορεία για στάθμευση. Στο σημείο αυτό μπορούν να σταθμεύσουν περί τα 300 λεωφορεία. Τα υπόλοιπα θα σταθμεύσουν φυλασσόμενα στο ανερχόμενο της Κοκκινοπούλου, μετά το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και κατόπιν οδηγιών της Τροχαίας, καθώς και στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Η αναχώρηση από όλα τα σημεία θα γίνει με το ίδιο τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 14:34
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2