Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

"Το 2018 η χώρα θα βρεθεί στο επίκεντρο τουριστικών επενδύσεων"

PAPADHMHTRIOY DHM YPOYRGOS OIK YPOYRG

Συνέντευξη υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εισερχόμαστε σε έναν ενάρετο κύκλο για την ελληνική οικονομία σημειώνει ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ΜΠΕ, και δηλώνει ότι η χώρα θα βρεθεί το 2018 στο επίκεντρο των τουριστικών επενδύσεων, ενώ έντονο ενδιαφέρον υπάρχει για τα logistics, για την αγροδιατροφή, για την ελληνική βιομηχανία, και φυσικά για την ενέργεια.

Ο κ. Παπαδημητρίου δηλώνει αισιόδοξος βασιζόμενος στα θετικά βασικά μακροοικονομικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας. «Δεν θέλω να πω ότι την αισιοδοξία που απορρέει από τους αριθμούς τη συμμερίζεται το μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού στην καθημερινότητά του» συνεχίζει ο ίδιος και προσθέτει «όμως για μένα μεγάλη σημασία έχει και το κλίμα που λαμβάνω από ξένους παράγοντες απ’ όλο τον κόσμο. Αυτό το κλίμα μπορεί να μην καταγράφεται, όμως το να συναντά κανείς δεκάδες ανθρώπους κάθε μήνα που μιλούν με θερμά λόγια για τη δουλειά που γίνεται στην Ελλάδα και αναζητούν ευκαιρίες να επενδύσουν, είναι πραγματικά μια μεγάλη ικανοποίηση».

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και η ίδρυση της Αναπτυξιακής Τράπεζας. Όπως αναφέρει, η ελληνική οικονομία στη βάση της έχει τη μικρομεσαία επιχείρηση και δεν μπορεί να υποστηριχτεί η άνθισή της, χωρίς την παράλληλη ανάταση των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Σε αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει και η ίδρυση της Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 20:22
επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr