ΡΟΗ 24/7:

"Spaghetti αλά γαλλικά" στο Θέατρο "Αλέξανδρος"

DVVoVYAW0AAZcYJ

Στις 3 και 10 Φεβρουαρίου

Η κωμωδία με τις πολλές ανατροπές "Spaghetti αλά γαλλικά", σε κείμενα και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσικάρα, ανεβαίνει από την θεατρική ομάδα «Άρατος» για 2 παραστάσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 21.00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: Tρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής, υπέρ της «ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και υπέρ της Κοινωνικής Δράσης «ΕΥΝΟΙΑ».

Συντελεστές
Κείμενο-σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά: Δημήτρης Αρζουμανίδης, Θέατρο Άρατος
Κοστούμια: Μαρία Βλάχου, Χριστίνα Λιόλιου
Αντίκες: Βασίλης Τελίδης
Δημιουργικό: Δημήτρης Παγιάντζας
Βοηθός σκηνοθέτη: Κική Σπύρου
Trailer: Γιώργος Φλέγγας
Φωτογράφιση: Γιώργος Φλέγγας, Γιάννης Σιμητόπουλος
Ήχος – φώτα: Γ.Στεφανίδης, Δ.Προύσαλης, Χρ.Σκαρλατοπούλου
Παίζουν (διπλή διανομή): Γιάννης Ανδρεόπουλος, Σταύρος Βαφειάδης, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Κατερίνα Μπαλάσκα, Μαριάννα Μπόλματη, Νίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου, Βασίλης Τελίδης και ο Βασίλης Τσικάρας.

Λίγα λόγια για το έργο: Ένας δικηγόρος, ο Αλμπέρτ, αναπτύσσει τη θεωρία της «συμπτωματολογίας» και βάζει… φωτιά, στη σχέση ενός ζευγαριού. Ο Ντομινίκ και η Ανέτ έρχονται σε μια ολομέτωπη σύγκρουση επιθυμώντας να διαλύσουν άμεσα το γάμο τους. Τελικά πόσο αθώοι είναι οι τρεις τους; Πόσο σκοτεινό είναι το παρελθόν τους; Όταν θα χτυπήσει το κουδούνι της εξώπορτας, τότε θα αρχίσει να ξετυλίγεται και το κουβάρι των αποκαλύψεων.

επιστροφή στην κορυφή