xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συλλήψεις για κλοπές και τελωνειακές παραβάσεις

peripoliko

Στις Σέρρες για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (10-2-2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο 15χρονες και μία 22χρονη, ημεδαπές, καθώς όπως διαπιστώθηκε οι δύο 15χρονες μπήκαν παράνομα σε μονοκατοικία 87χρονης και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα, ενώ η 22χρονη ανέμενε εξωτερικά της οικίας έχοντας τον ρόλο της τσιλιαδόρου.

Συλλήψεις για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα

Οι συνεχείς έλεγχοι των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (10-2-2018) στον Προμαχώνα, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
• 39χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 50 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
• 58χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα συνολικά 25,9 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
• 39χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 44 πακέτα τσιγάρων και 3 συσκευασίες καπνού, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα αλκοολούχα ποτά και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, καθώς και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν.

επιστροφή στην κορυφή