xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Πραγματοποιήθηκε ο χορός του κυνηγητικού συλλόγου Ν. Μουδανιών(φωτό)

KNG 1

Με τη συμμετοχή πολύ κόσμου

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του κυνηγητικού συλλόγου Νέων Μουδανιών πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κοσμικό κέντρο στο Διονυσίου. Ο αποκριάτικος χορός του κυνηγητικού συλλόγου Νέων Μουδανιών σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, κυνηγούς, φίλους του συλλόγου αλλά και πλήθος εκπροσώπων φορέων του νομού Χαλκιδικής.
Απευθύνοντας χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του κυνηγητικού συλλόγου Νέων Μουδανιών Χάρης Σαρόγλου, ευχήθηκε καλή χρονιά στους συναδέλφους του κυνηγούς και σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Σαββάτου. Παράλληλα υπενθύμισε τις δράσεις του συλλόγου σε ανθρώπινο επίπεδο.
Το δικό τους χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, οι βουλευτές Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς και Σωτηρία Βλάχου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, ο πολιτευτής και δικηγόρος Νίκος Καραμανλής, οι διοικητές των Α.Τ. Νέων Μουδανιών και Αγίου Όρους, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Χαλκιδικής και πολύς κόσμος, ο οποίος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
(Φωτογραφίες Μαρία Τσινά)

KNG 2

KNG 3

KNG 4

KNG 5

KNG 6

KNG 7

KNG 8

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2