Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Εκλογή συνέδρων για το συνέδριο του "Κινήματος Αλλαγής"

FWFH KINHMA

Επικαιροποίηση των στοιχείων εγγραφής των μελών

Κάλπες σε όλη τη χώρα στήνει το Κίνημα Αλλαγής την Κυριακή 4 Μαρτίου για την ανάδειξη των 2.000 συνέδρων που θα πάρουν μέρος στο ιδρυτικό συνέδριο του νέου πολιτικού φορέα, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 του ίδιου μήνα.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είχαν εγγραφεί ως μέλη του Κινήματος κατά τη διαδικασία εκλογής της επικεφαλής του στις 12 του περασμένου Νοεμβρίου ή όσοι εγγραφούν ηλεκτρονικά μέχρι τα µεσάνυχτα της 22 Φεβρουαρίου 2018. Οσοι έλαβαν μέρος στην εκλογή επικεφαλής στις 12 Νοεμβρίου 2017 ως φίλοι, θα πρέπει να εγγραφούν ως νέα μέλη για να έχουν δικαίωμα ψήφου. Ολα τα μέλη για να συμμετέχουν στην ψηφοφορία θα πληρώσουν ένα ευρώ.

Στην ίδια εγκύκλιο επισημαίνεται ακόμα, μεταξύ άλλων, ότι διατηρούνται όλα τα εκλογικά τμήματα που είχαν λειτουργήσει στις 12 Νοεμβρίου 2017, ωστόσο “μπορεί η επιτροπή να αποφασίσει τη μη λειτουργία τους, αν στις εκλογές της 12ης Νοεµβρίου είχε προσέλθει μικρός αριθμός εκλογέων. Αυτό, όµως, θα αποφασισθεί με ενιαίο κριτήριο”.

Παράλληλα διευκρινίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί επικαιροποίηση των στοιχείων των µελών, καθώς και εγγραφή νέων, στην ιστοσελίδα www.kinimaallagis.gr έως τα μεσάνυχτα της 22 Φεβρουαρίου. Οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής μπορεί να είναι υποψήφιος για την εκλογή του ως σύνεδρος για το συνέδριο. Η υποβολή της υποψηφιότητας μπορεί να γίνει μέσα από την ιστοσελίδα www.kinimaallagis.gr καταβάλλοντας το ποσό των 10 ευρώ ηλεκτρονικά. Εξ άλλου, μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής δεν μπορούν να είναι σύζυγοι ή συγγενείς του υποψηφίου έως και τρίτου βαθµού.

"Η διαδικασία για την Εκλογή Συνέδρων στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής προχωράει. Όπως προβλέπεται στο άρθρο 5 της Εγκυκλίου πρέπει να γίνει επικαιροποίηση των στοιχείων των μελών και επιλογή του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή (με email ή sms) του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασης (password) στα μέλη που είχαν εγγραφεί κατά τη διαδικασία εκλογής του Νοεμβρίου 2017. Μαζί με τα πιο πάνω στοιχεία τα μέλη θα λάβουν και το σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr. Εκεί μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και να επιλέξουν σε ποιο δήμο ή δημοτικό διαμέρισμα και εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά την εκλογή Συνέδρων της 4ης Μαρτίου 2018. Αν κάποιο από τα μέλη δεν παραλάβει μέχρι και αύριο τα πιο πάνω στοιχεία, τότε πρέπει να εισέλθει στον πιο πάνω σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr και να κάνει εγγραφή ως νέο μέλος. Θα ακολουθήσει έλεγχος των στοιχείων του και αν εξακριβωθεί ότι είναι ήδη μέλος, θα του αποσταλούν τα στοιχεία του ονόματος χρήστη (username) και κωδικού πρόσβασης (password). Αν όμως δεν βρεθεί ως εγγεγραμμένο μέλος, τότε θα του αποσταλεί μήνυμα να καταβάλει το ποσό του ενός (1) ευρώ για την νέα του εγγραφή. Η συμβολή των συμπολιτών μας είναι αναγκαία για την άρτια διεξαγωγή της διαδικασίας", αναφέρει η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας.

επιστροφή στην κορυφή