ΡΟΗ 24/7:

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Σιθωνίας

dhmos sithonias

- Χωρίς εκπλήξεις οι Αντιδημαρχίες


Τους Αντιδημάρχους όρισε ο Δήμαρχος Σιθωνίας Γιάννης Τζίτζιος στη σημερινή προγραμματισμένη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Συγκεκριμένα, ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης Προσωπικού ορίστηκε ο Κυπαρίσης Τέμπλας, με αναπληρώτρια Αντιδήμαρχο για στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τορώνης την Μαρία Λαθούρη Πάργα (η οποία είναι και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δημάρχου) και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σιθωνίας η Ελένη Λογοτρίβη. Ως Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Τεχνικών Έργων ορίστηκε ο Δημήτριος Δημητρός (του Αλεξάνδρου), ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ύδρευσης και Αποχέτευσης ο Αχιλλέας Παπαστεργίου και ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Τουρισμού και Αθλητισμού ο Γεώργιος Ψηλογιάννης, ενώ αναπληρωτής του Δημάρχου ορίστηκε ο Νίκος Χριστοδούλου.
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον Καλλικράτη η θητεία των Αντιδημάρχων είναι δυόμισι χρόνια (το ήμισυ της θητείας της Δημοτικής Αρχής, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγής των προσώπων εφόσον ιδρυθεί Λιμενικό Ταμείο στο Δήμο Σιθωνίας, καθώς θα οριστεί εκπρόσωπός του Δήμου στο συμβούλιο.

 

Γράφει Κική Δημαρόγλου

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 23:20
επιστροφή στην κορυφή