xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μανώλης Μπέης στο Δήμο Ν. Προποντίδας

mpeis

Λόγω διαφωνίας

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Προποντίδας ο μέχρι πρότινος Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης Μανώλης Μπέης.
Στην επιστολή του ο κ. Μπέης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι για μία τριετία εργάστηκε συστηματικό από τη θέση του Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού. Παράλληλα ο ανεξάρτητος - πλέον - Δημοτικός Σύμβουλος, αφήνει αιχμές προς τη Δημοτική Αρχή: "Για να επιλυθούν τα προβλήματα απαιτείται συνεννόηση, συναίνεση και συνεργασία που θα βασίζονται στην ειλικρίνεια και τον αλληλοσεβασμό, ο δε πολιτικός λόγος όλων μας οφείλει να σέβεται τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας. Πόσα θα μπορούσε κανείς να περιμένει όταν επικρατούν ο φατριασμός,η αχαριστία και η αγνωμοσύνη, η συστηματική υπονόμευση, η περιθωριοποίηση σειράς αξιόλογων στελεχών, η φίμωση κάθε αντίθετης φωνής, η επιπόλαια και επιδερμική θεώρηση των πάντων, η κατάργηση του διαλόγου, η αλαζονεία", αναφέρει χαρακτηριστικά.
"Κρίνω λοιπόν πως δεν μπορώ να έχω πλέον καμία ηθική και πολιτική δέσμευση με την συγκεκριμένη παράταξη, έτσι λοιπόν αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος", καταλήγει η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Μπέη.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2