xomatourgika-banavas
ΡΟΗ 24/7:

IGNIS HYBRID, VITARA&CELERIOστέφθηκαννικητέςσταβραβείαWhat Car? Κύριο

Τα δημοφιλή μοντέλα της Suzuki απέσπασαν τον τίτλο της καλύτερης αγοράς, στην αξιολόγηση που οργανώνει κάθε χρόνο το περίφημο βρετανικό έντυπο What Car?

Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια η Suzuki υποδέχθηκε τη βράβευση του SuzukiIGNISμε τον τίτλο «TrueMPGAward» (Τεστ αυτονομίας καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες). Το μοντέλο στη HYBRID έκδοσή του αποδείχθηκε το οικονομικότερο μοντέλο της αγοράς, μεταξύ του συνόλου των μοντέλων που κυκλοφορούν στη Βρετανική αγορά ανεξαρτήτως τιμής ή τύπου καυσίμου.

Από την άλλη, το Suzuki VITARAκέρδισε τον τίτλο “Καλύτερη Αγορά στα SUV κάτω από 16.000£” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ιδιαίτερα απαιτητική βρετανική αγορά.Χαρακτηριστική η δήλωση από το θεσμό «Στην καθημερινή οδήγηση, η έκδοση 1.6 βενζίνης είναι ικανή να νικήσει το dieselσε οικονομία, επιτυγχάνοντας το εντυπωσιακό 47.7mpg (αντιστοιχία σε 5,9lt/100km) στο τεστ αυτονομίας σε πραγματικές συνθήκες»

Τέλος, στην ίδια διοργάνωση το SuzukiCELERIOβραβεύτηκε με τον τίτλο «Καλύτερη Αγορά στα Αυτοκίνητα πόλης κάτω από 9.500£» αποδεικνύοντας ότι το CELERIO είναι το μοντέλο που προσφέρει στον οδηγό ό,τι πραγματικά χρειάζεται από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Κάθε βράβευση από τον «Ειδικό Τύπο» είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Suzuki, αλλά η πραγματική επιβράβευση των προσπαθειών μας έρχεται μέσα από την αγάπη και την προτίμηση που δείχνει στα αυτοκίνητα της Suzuki το ίδιο το αγοραστικό κοινό, που τα επιλέγει για να μοιραστεί και να χτίσει μαζί τους τις δικές του στιγμές.

επιστροφή στην κορυφή