xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιές περιοχές θα επηρεαστούν

kair

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας, στις Σποράδες και πιθανόν κατά τόπους στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, αναμένονται για σήμερα. Τα φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία, στην Ανατολική Θεσσαλία και στις Σποράδες θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες με πιθανότητα για πρόσκαιρα έντονα φαινόμενα, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

thestival.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 09:40
επιστροφή στην κορυφή