Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ταξίδι στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής ανάμεσα στα δώρα των Όσκαρ

oscars new logo and statue 620x359

Σε όσους δεν απονεμηθούν τα χρυσά αγαλματίδια

Σαν την Χαλκιδική... δεν έχει και στην παρηγοριά. Οσοι φύγουν με άδεια χέρια από την τελετή απονομής των Οσκαρ, θα έχουν την ευκαιρία να ξεχαστούν στην Ουρανούπολη.

Στην «τσάντα» με τα δώρα για τους ηθοποιούς και σκηνοθέτες που διεκδικούν τα χρυσά αγαλματίδια φέτος, είναι και ένα ταξίδι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα διαμονή σε θέρετρο στην προ του Άθω περιοχή.

Συνολικά, τα δώρα της Distinctive Assets αξίζουν τουλάχιστον 100.000 δολάρια, σύμφωνα με την USA Today. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για «επίσημα δώρα» της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, η οποία μάλιστα κινήθηκε δικαστικά εναντίον της εταιρείας του Λος Αντζελες πέρυσι και πλέον αποκαλεί την ανεπίσημη αυτή «τσάντα» ως δώρα «Everyone Wins» (όλοι κερδίζουν).

Πέρα από τη Χαλκιδική, τα δώρα περιλαμβάνουν και άλλα ταξίδια, με προορισμό την Τανζανία και τη Χαβάη. Η τσάντα θα έχει και κοσμήματα με διαμάντια, προπόνηση με personal trainer που συνεργάζεται με διάσημους, συμπληρώματα διατροφής για απώλεια βάρους, βιβλία, προϊόντα μακιγιάζ, μία εβδομάδα σε σπα και κεριά μεταξύ άλλων.

με πληροφορίες από iefimerida.gr

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2