xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εκδήλωση για τις Γυναίκες στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς

sunedriako peiraiws ladadika

«Γυναίκες της πόλης: Εμπειρίες, γνώσεις, δημιουργικές ιδέες συνυπάρχουν στη Θεσσαλονίκη»

Δώδεκα γυναίκες με διακριτή αλλά και διακριτική παρουσία που διαμορφώνουν και υλοποιούν πολιτική για γυναίκες και την πόλη, συναντώνται και συζητούν την Πέμπτη 8 Μαρτίου, από τις 18.00 έως τις 21.30, στην εκδήλωση με τίτλο «Γυναίκες της πόλης: Εμπειρίες, γνώσεις, δημιουργικές ιδέες συνυπάρχουν στη Θεσσαλονίκη», στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς(Κατούνη 12-14) Θεσσαλονίκη.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνουν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της περιοδικής έκθεσης «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΝ 1870-1970».
Γυναίκες που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη ανθεκτική στον χρόνο και την ιστορία, μιλούν για ζητήματα ηγεσίας και συμμετοχής, συνδέουν την οικονομία με τη δημιουργικότητα και αναδεικνύουν τον χαρακτήρα της πόλης, συνδέοντας τον πολιτισμό με τον τουρισμό και τη δημιουργική οικονομία.
Στην εκδήλωση θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ναντίνα Κυριαζή στα τηλέφωνα 2310 385662 και 2310 385664, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

επιστροφή στην κορυφή