Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο νέα τραγούδια και μία διασκευή (ΒΙΝΤΕΟ)

20180301201136

Η δισκογραφική δουλειά της Κέλλυς Κουνάκη

Η Κέλλυ Κουνάκη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1971. Σπούδασε στο εθνικό Ωδείο Αθηνών Ανώτερα Θεωρητικά με την καθηγήτρια Στέλλα Μακρυγιάννη και Σύγχρονο Τραγούδι με την κορυφαία καθηγήτρια Άννα Διαμαντοπούλου, όπου και πήρε το πτυχίο της με άριστα παμψηφεί και με διάκριση από τον συνθέτη Μάριο Τόκα, ο οποίος ήταν και πρόεδρος της επιτροπής.

Το 1990 ξεκινά την καριέρα της ως τραγουδίστρια. Το 1991 εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνές Φεστιβάλ στην Βουλγαρία όπου κατακτά την 9η θέση από 18 χώρες.

Δούλεψε σε γνωστά piano-restaurants της Αθήνας και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα, όπως η Βίκυ Μοσχολιού και τη Λίτσα Διαμάντη.

Το 2008 συνεργάστηκε με την ορχήστρα του ΟΤΕ όπου εμφανίζεται επίσης με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως: ο Μάνος Ξυδούς των ΠΥΞ ΛΑΞ, ο συνθέτης Σπύρος Παπαβασιλείου, ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Αντώνης Καλογιάννης.

Την ίδια χρονιά και για έξι συνεχή έτη συμμετέχει στο διεθνές Φεστιβάλ FIMU στο BELFOR της Γαλλίας, εκπροσωπόντας την χώρα μας, με το Δημοτικό Ωδείο Ωρωπού και κατόπιν με το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου κατέχοντας την 5η θέση ανάμεσα σε πάνω από 60 χώρες.

20180301200626

Το 2004 ξεκινάει την καριέρα της ως καθηγήτρια Σύγχρονου Τραγουδιού, όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία, καθώς συνεργάζεται με μεγάλα Ωδεία όπως τη Μουσική Σχολή Βύρωνα, το Εθνικό Ωδείο Ηλιουπόλεως και Χαλανδρίου και το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου. Με το τελευταίο μάλιστα συμμετέχει σε συναυλία του μεγάλου συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα.

Τα δύο τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές όπως ο «ΡΥΘΜΟΣ STAGE» και το «ΧΥΤΗΡΙΟ».

20180301200622

Πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησαν τα νέα της τραγούδια. Το πρώτο έχει τίτλο «Σ'το είπα» σε μουσική Καλλιόπης Ηλιοπούλου, στίχους Βασούλλας Κραμβή και ενορχήστρωση Δημήτρη Διπλάρα σε μια παραγωγή της Dando Music. Το δεύτερο είναι "το προξενιό" σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση του Πάνου Αθανασίου, επίσης από την Dando Music. Η ίδια έχει προχωρήσει και σε μία διασκευή του "I NEED A HERO".

 

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020