ΡΟΗ 24/7:

Συνάντηση του Δημάρχου Αριστοτέλη με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

tsipras mixos

Αποδέχθηκε ο Αλ. Τσίπρας πρόταση της Δημοτικής Αρχής να παραβρεθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη

 

To Σάββατο στις 14.00, στα γραφεία της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αριστοτέλη, Γιάννη Μίχου, των 4 Αντιδημάρχων και του πλειοψηφίσαντα Δημοτικού Συμβούλου κ. Ζουμπά, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τη νέα Δημοτική Αρχή για την ανάληψη των καθηκόντων της, η οποία προήλθε από ένα εντυπωσιακό εκλογικό αποτέλεσμα ανατροπής που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα και τόνισε είναι σημαντικό να δημιουργηθούν οι συνθήκες περιφερειακής ανασυγκρότησης στην περιοχή. Επιπλέον, παρουσίασε τη θέση του κόμματος σε σχέση με την μεταλλευτική δραστηριότητα και αναφέρθηκε στο διαφορετικό αναπτυξιακό μοντέλο που θέλει να προωθήσει στη βόρεια Χαλκιδική, το οποίο, όπως υποστήριξε, δεν θα έχει επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον.

Από την πλευρά του ο κ. Μίχος ευχαρίστησε για τα θερμά λόγια τον κ. Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος βρίσκεται σε μια κοπιαστική διαδικασία, όπου με βασικό μέλημα την ενότητα όλων των δημοτών, επιδιώκει τη μετάβαση προς την ευημερία και την ανάπτυξη. Δήλωσε ότι σύσσωμη η δημοτική αρχή θα εργαστεί σκληρά σε αυτήν την κατεύθυνση, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη βεβαιότητά του για τη συμπαράσταση όλων των δημοτών σε αυτήν την προσπάθεια. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αριστοτέλη μαζί με τους Αντιδημάρχους ενημέρωσαν τον κ. Τσίπρα για θέματα που αφορούν το Δήμο αλλά και τις προοπτικές που μπορούν να αναπτυχθούν μέσα από το διάλογο. Όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει εξομάλυνση του κλίματος της έντονης αντιπαράθεσης που υπάρχει στην περιοχή, και θα πρέπει να καταβληθούν εκατέρωθεν συγκεκριμένες προσπάθειες για την εκτόνωσή της.

Τέλος, ο δήμαρχος Αριστοτέλη απηύθυνε πρόσκληση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επισκεφθεί την περιοχή και να παρακολουθήσει μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία ο κ. Τσίπρας αποδέχθηκε.

επιστροφή στην κορυφή