Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ένας χρόνος λειτουργίας για τον ΣΜΑ Ευκαρπίας

SAMEYK

Ικανοποιημένη η διοίκηση του ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας

Τον ένα χρόνο λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (ΣΜΑ) Ευκαρπίας γιόρτασαν εργαζόμενοι μαζί με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλη Γεράνη, σβήνοντας συμβολικά και κεράκι. Όπως είπε ο πρόεδρος Μιχάλης Γεράνης: "οι πολίτες απολαμβάνουν τα οφέλη αυτού κομβικού έργου για την υλοποίηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού στην διαχείριση των απορριμμάτων της Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις παγκοσμίως".

«Πλήρως εναρμονισμένο με όλες τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας. Τα οφέλη ενός τέτοιου έργου δεν είναι απλά μια θεωρητική προσέγγιση. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται το όφελος στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό όταν δεν θα δουν τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας που πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ να αυξάνονται. Ένα έργο διαρθρωτικό που θα συμβάλλει στην γενικότερη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας με πολλούς άμεσους και έμμεσους τρόπους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεράνης ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν και δουλεύουν για αυτό. «Ιδιαίτερα όμως για όσους δούλεψαν από χρόνια για να φτάσουμε στο να πάρει σάρκα και οστά το συγκεκριμένο έργο και εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου αλλά και τον Πρώην Πρόεδρο της ΠΕΔ Δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών τον Σίμο Δανιηλίδη που αναγνώρισαν και υποστήριξαν πιστά τον σχεδιασμό και την αναγκαιότητα του έργου.

Επίσης Τον Δήμαρχο Θέρμης τον Θόδωρο Παπαδόπουλο με τη θητεία του ως Αντιπρόεδρος στο σύνδεσμο αλλά και με την εμπειρία των τόσων ετών που εξυπηρετούσε την Θεσσαλονίκη στο χώρο των Ταγαράδων. Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα που βοήθησε τα μέγιστα στην χρηματοδότηση και τέλος τον Υπουργό και πρώην μέλος των διοικήσεων του Συνδέσμου τον Σωκράτη Φάμελο », σημείωσε ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ.

επιστροφή στην κορυφή