Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Στα μαχαίρια" ο Στέλιος Βαλιάνος με τον Δήμο Αριστοτέλη

10931354 878778185520398 731207613280463196 n 1 1

"Πόλεμος" ανακοινώσεων με φόντο το λιμάνι της Ουρανούπολης

Σκληραίνει η κόντα ανάμεσα στον Περιφερειακό Σύμβουλο Χαλκιδικής και Δικηγόρο Στέλιο Βαλιάνο και την Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη, με σημείο αιχμής την καθυστέρηση του έργου στο λιμάνι της Ουρανούπολης και το έργο της παρούσας Διοίκησης του οικείου Δήμου.

Έπειτα από την απάντηση της Δημοτικής Αρχής (δείτε εδώ) στην αρχική ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης του Γιάννη Ιωαννίδη, ο κ. Βαλιάνος ανταπαντά με την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Στον τέταρτο χρόνο θητείας της, μία εβδομάδα μετά από τις επισημάνσεις μου για την απουσία έργου σε όλα σχεδόν τα μέτωπα αρμοδιότητάς της, η διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη κατάφερε να συντάξει ένα μεγάλο «θα», ασχολούμενη περισσότερο με την αφορμή της κριτικής, παρά με την αιτία.

Ξόδεψε πολλή μελάνη για να κρύψει πίσω από υπαρκτές –όπως εξαρχής επεσήμανα- ευθύνες άλλων, το δικό της έλλειμμα μαχητικότητας για το λιμάνι της Ουρανούπολης, για το οποίο άλλωστε ήδη υποχρεώθηκε από τους κατοίκους της σε απολογία.

Πέραν τούτου, αναλώθηκε σε μια έκθεση ιδεών με όσα «προτίθεται», «σχεδιάζει», «έχει αποφασίσει», «θα προτείνει», για κάποια από τα θέματα που επεσήμανα και όχι για όλα. Έργο μηδέν, παντού.
Τους εξυπνακισμούς για μένα και για το πολιτικό μου μέλλον, τους αντιπαρέρχομαι. Αν νομίζει ότι θα ξεφύγει με παραπολιτικό κουτσομπολιό, χτυπάει λάθος πόρτα. Δεν θα ακολουθήσω.

Η Διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη, απλώς επιβεβαίωσε αυτό που ξέρουμε όλοι οι δημότες και κάτοικοι. Πως ξέρει να μιλά περισσότερο απ` όσο ξέρει να εργάζεται…".

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020