Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Μουζενίδη στο Ρέθυμνο

bomo1 557034308

Σε λειτουργία το φετινό καλοκαίρι

Τον Ιούνιο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο τετράστερο ξενοδοχείο του ομίλου Μουζενίδη στην Κρήτη, Bomo Club Rethymno Beach, που βρίσκεται στην περιοχή Σταυρωμένος. Το ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα 150 δωματίων, στα οποία περιλαμβάνονται σουίτες, θα διαθέτει πισίνες και βρίσκεται μπροστά σε παραλία με βότσαλα.

Θα προσφέρει φιλοξενία στο μοντέλο Ultra All Inclusive με πληθώρα παροχών για τους επισκέπτες.

Το Bomο Club είναι αλυσίδα ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων κλαμπ και ξενοδοχειακών θέρετρων 3 και 4 αστέρων υπό τη διαχείριση του holding της εταιρείας Mouzenidis Group.

Τα Bomo Club λειτουργούν με τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας, που αναπτύχθηκαν από το τουριστικό πρακτορείο Μουζενίδης Travel. Οι σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις συμπληρώνονται με τις προτεινόμενες υπηρεσίες των πελατών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη συνάφειά τους με τις ανάγκες των πελατών.

O όμιλος είχε ανακοινώσει νωρίτερα τη λειτουργία άλλων 5 νέων ξενοδοχείων Bomo στην Ελλάδα για το 2018, στην Κρήτη, την Αττική, την Πιερία και την Καβάλα τα οποία προσφέρονται για πρώτη φορά, στα προγράμματα διακοπών του τουρ οπερέιτορ το καλοκαίρι του 2018.

Πρόκειται για τα ακόλουθα ξενοδοχεία:

Bomo Club Tosca Beach 4 * (Καβάλα)

Bomo Club Olympus GRAND RESORT 4 *+ (Πιερία)

Bomo Club Calamos Beach Hotel 3 * (Αττική)

Bomo Club Gouves Mr. Hotel 4 * (Κρήτη)

Bomo Club Nicolas Hotel & Villas 3 * (Κρήτη)

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr