ΡΟΗ 24/7:

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και οι Σπείρα Σπείρα στο Βασιλικό Θέατρο

new collage

Από Τετάρτη 24 μέχρι Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για την Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα σε αυτό της το ταξίδι εγκαινιάζει τον 15ο χρόνο ζωής της και φέρνει μαζί της την πιο δυνατή της παράσταση.

«Όταν έχω εσένα». Η μεγάλη μουσική λαϊκή επιθεώρηση που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς για πέντε μόνο παραστάσεις στο Βασιλικό Θέατρο, από την Τετάρτη 24 μέχρι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.

Η Σπείρα και ο Σταμάτης ο Σταμάτης και η Σπείρα. Ένας Έλληνας συνθέτης και μια ομάδα στρατός για τρεις ολόκληρες ώρες στη σκηνή.

Στο πρώτο μέρος όλη η σύγχρονη Ελλάδα σε δέκα μικρούς μονόλογους, απ’ τη ζωή στη σκηνή ,την πλημμυρισμένη, από παλιά δοκιμασμένα και καινούργια τραγούδια γραμμένα από τον Σταμάτη Κραουνάκη και το νεότατο ταλαντούχο συνεργάτη, Άρη Βλάχο.

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, χτυπημένοι από τα μνημόνια, σουρεαλισμός και χιούμορ, επανάσταση κι αντίσταση με τη Σπείρα στον καλύτερο, μέχρι σήμερα, εαυτό της και με τα υπέροχα τραγούδια, που συντρόφεψαν - μια ζωή- τους Έλληνες στις βόλτες τους. Χιούμορ, σουρεαλισμός. Εμβληματική γλώσσα. Χέρι χέρι με τον κόσμο στο πρόβλημα αλλά και στο συναίσθημα που ενώνει.

Στο δεύτερο μέρος ο Σταμάτης με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του για να τραγουδήσουμε μαζί του όλοι, και για να εκραγεί το πυροτέχνημα του κλεισίματος της βραδιάς.

Προπώληση εισιτηίων από Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στο Βασιλικό Θέατο.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 16:07
επιστροφή στην κορυφή