ΡΟΗ 24/7:

Δελλής ένα όνομα με ιστορία...

del

 Με πάνω από μισό αιώνα στην αγορά της Χαλκιδικής, το όνομα Δελλής καταγράφει μια σημαντική ανοδική πορεία στο εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων.

 

Ο Λευτέρης Δελλής το 1967 άνοιξε το πρώτο κατάστημα με είδη λευκοσιδηρουργίας όπου μετέπειτα πρόσθεσε και χρώματα-σιδηρικά.

Στα χέρια του μηχανολόγου γιού του Βασίλη όμως από το 1988 θα άνοιγαν νέοι ορίζοντες και ένα νέο κατάστημα το 2002 έκανε την εμφάνιση του, με επέκταση στο εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων-εργαλείων-service. Με την αξεπέραστη τεχνολογία και αξιοπιστία μιας υπερδύναμης στο χώρο της όπως είναι η Husqvarna,  η επιχείρηση άνοιξε τα φτερά της και η εξέλιξη ήταν ραγδαία.

Εδώ και ένα χρόνο ένα τρίτο μεγαλύτερο κατάστημα, στα χέρια πλέον της τρίτης γενιάς, του Λευτέρη Δελλή του Βασιλείου, δραστηριοποιείτα στα Ν. Μουδανιά, με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σε ότι αφορά το κομμάτι δάσος-κήπος-αγρός, με μηχανήματα-automower-εργαλεία-ανταλλακτικά-service συνεχίζοντας επάξια την ιστορία της εξέλιξης.

DSC 4654

DSC 4621

DSC 4641

Σε ένα νομό όπως η Χαλκιδική, με δάση, αγροτικές καλλιέργειες, κήπους, ξενοδοχειακές μονάδες και camping, η τεχνολογία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων είναι απαραίτητα.

Στα καταστήματα Δελλής μπορείτε να βρείτε εκτός από τον κολοσσό της Husqvarna σε είδη κήπου και αγρού, τις μεγαλύτερες επώνυμες εταιρείες όπως η deWALT σε ηλεκτρικά εργαλεία, η HONDA σε βενζινοκινητήρες και γεννήτριες, η Gardena σε λάστιχα ποτίσματος, προγραμματιστές νερού, είδη περιποίησης κήπου, η OREGON με αναλώσιμα μηχανημάτων, και η Castel Garden, συνθέτουν ένα ισχυρό μωσαϊκό μηχανημάτων, εργαλείων και αναλωσίμων που σας εγγυώνται ασφάλεια και την μέγιστη απόδοση.

Ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας, συμβουλές για την σωστή χρήση και συντήρηση των μηχανημάτων, service από ειδικευμένο προσωπικό, τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και η πολυετή εμπειρία, κάνουν την εταιρεία Δελλής με τρία καταστήματα στα Ν. Μουδανιά, να είναι πρώτη στις προτιμήσεις σας!

DSC 4612

DSC 4674

Γεωργικά μηχανήματα-εργαλεία  Δελλής

1ο Κατάστημα Αρχή Περιφ. οδού Μουδανιών-Κασσάνδρας

2ο Κατάστημα Ζαφειρίου 13

3ο Κατάστημα Ζαφειρίου 8

Τηλ. 23730 65567 - 65212  Fax: 23730 65704 - 65214

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 09:17
επιστροφή στην κορυφή