Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κεντρική Μακεδονία: Πόλος ανάπτυξης-Πύλη συνεργασίας

kentriki makedonia xartis

11ο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης σας προσκαλούν στις εργασίες του περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.
Το Συνέδριο αυτό είναι το ενδέκατο που πραγματοποιείται στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace τη Δευτέρα 26/3/2018, την Τρίτη 27/3/2018 και την Τετάρτη 28/3/2018, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα, και θα ολοκληρωθούν με κεντρική εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 28/3/2018 στις 06:00 μμ.

Η κεντρική εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης & Προέδρου ΠΕΔ, Λάζαρου Κυρίζογλου, θα ακολουθήσει ομιλία του Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα και θα ολοκληρωθεί με την κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Τελευταία άρθρα από τον/την Βάιος Μαυρίδης

Halkidikifocus 2014-2020