Νέα παγκόσμια διάκριση για το Νερό ΑΘΩΣ (ΦΩΤΟ)
- Γράφτηκε από
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ
- Εκτύπωση
Χρυσό μετάλλιο σε Διαγωνισμό Gourmet Νερών
Για δεύτερη συνεχή χρονιά το επιτραπέζιο Νερό ΑΘΩΣ της Χαλκιδικής απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό Gourmet Νερών, στην κατηγορία plates de caractère.
Στις αρχές της εβδομάδας, στο Δημαρχείο του 4ου διαμερίσματος στο Παρίσι διοργανώθηκε εκδήλωση βράβευσης.
Η απονομή του μεταλλίου έγινε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού ΑVPA Paris Philippe Juglar, στον economic-general manager της εταιρείας "ΑΘΩΣ Εμφιαλωτική Α.Ε." Γρηγόρη Στιβαχτάρη. «Εκ μέρους της διοίκησης, των μετόχων και του προσωπικού της εταιρείας "ΑΘΩΣ Εμφιαλωτική Α.Ε." ευχαριστούμε τον Οργανισμό AVPA Paris για την βράβευση για δεύτερη χρονιά του ΑΘΩΣ Νερού μας. Το μετάλλιο αυτό αποτελεί συλλογική προσπάθεια και επιβράβευση των πολύχρονων προσπαθειών μας. Ευχαριστούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό μας και τους συνεργάτες μας για την συνεχή εμπιστοσύνη στην εταιρεία και στα προϊόντα μας», υπογράμμισε ο κ. Στιβαχτάρης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι εμφιαλωμένων νερών από χώρες και πόλεις όπως η Γαλλία, η Νορβηγία, η Ρωσία, η Σιγκαπούρη, η Ταϊβάν, η Ισπανία, η Κροατία, η Κορσική και πολλές άλλες καθώς και εκπρόσωποι πρεσβειών, τύπου, εμπόρων, γευσιγνωστών, chef της γαλλικής πρωτεύουσας.
Ιδιαίτερη τιμή για το ελληνικό νερό ΑΘΩΣ αποτέλεσε η παρουσία της εκπροσώπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι.
Κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού που ήταν διακεκριμένοι επιστήμονες και γευσιγνώστες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του νερού, δοκίμασαν όλα τα δείγματα που πήραν μέρος χωρίς να γνωρίζουν την ονομασία και τη χώρα προέλευσης, δίνοντας την πρώτη θέση στο ΑΘΩΣ Νερό στην κατηγορία plates de caractère.
Η Βιομηχανία – Εταιρεία Εμφιαλώσεως Νερού "ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε." με τον διακριτικό τίτλο ΑΘΩΣ ΝΕΡΟ δραστηριοποιείται στις Καλύβες Χαλκιδικής από το 1989.
Υπενθυμίζεται ότι η τελετή απονομής του βραβείου του 1ου Διαγωνισμού έλαβε χώρα πριν από ένα χρόνο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας Detrop-Oenos που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. (δείτε εδώ)