ΡΟΗ 24/7:

Αφοι Γενιτσαργιώτη: Τα πλεονεκτήματα των φίλτρων νερού

13433346 10154356538645982 5977376136645708172 o

Για ποιοτικό νερό

Τα τελευταία χρόνια η χρήση φίλτρου νερού κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, καθώς οι καταναλωτές εμπιστεύονται όλο και λιγότερο το νερό της βρύσης, που μπορεί να περιέχει επικίνδυνα στοιχεία, ενώ με τα εμφιαλωμένα ο καταναλωτής μπαίνει συνεχώς στη διαδικασία του «κουβαλήματος».
Το κατάστημα των Αφων Γενιτσαργιώτη, στα Ν. Μουδανιά, διαθέτει πολλά συστήματα επεξεργασίας νερού τόσο για τα νοικοκυριά, όσο και για επαγγελματικές λύσεις.
Όπως είπε ο Λάζαρος Γενιτσαργιώτης, μιλώντας στο halkidikifocus, τα φίλτρα νερού απορροφούν το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, τον αμίαντο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, καθιστώντας το νερό που πίνουμε ευχάριστο και υγειές.
Η χρήση φίλτρου προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων:
- Το νερό είναι άχρωμο, άοσμο και ποιοτικό
- Συνδέονται σε κάθε τύπο βρύσης
- Είναι καλαίσθητες συσκευές για κάθε γούστο κουζίνα
- Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι εγκατάστασης: Πάνω στην μπαταρία της βρύσης , με ξεχωριστή βρύση και σύνδεση κάτω από τον πάγκο, με φίλτρο νερού πάνω στον πάγκο ή στην κεντρική παροχή νερού
- Τα φίλτρα νερού περιέχουν ενεργό άνθρακα ή κεραμικό περίβλημα για μεγαλύτερη ενίσχυση του φιλτραρίσματος. Έτσι συγκρατούνται όλα τα στερεά σωματίδια και οι μικροοργανισμοί, όπως: Χώμα, χλώριο, μόλυβδος, φυτοφάρμακα, βακτήρια, σκουριά, πέτρες.
- Τα φίλτρα νερού μπορούν να εξυπηρετήσουν από το πόσιμο νερό στην κουζίνα , μέχρι το μπάνιο, το πλυντήριο, ακόμη και το ενυδρείο.
- Ξεχνάμε το κουβάλημα εμφιαλωμένου νερού για πάντα.

Ενδεικτικά μας προτείνει:

ATLAS filtro

Ιταλικά φίλτρα κεντρικής παροχής ATLAS

 

filtro antistr

Φίλτρο αντίστροφης όσμωσης Noga 5 σταδίων

 

noga

Φίλτρο νερού Noga, κάτω από τον πάγκο, με βρυσάκι

 

filtro Pentek

Φίλτρο νερού Pentek κάτω από τον πάγκο χωρίς βρυσάκι

 

filtro pagko

Φίλτρο νερού πάνω στον πάγκο

 

Φιλτρο Instapure

Φίλτρο πάνω στη βρύση Instapure Ιταλίας

επιστροφή στην κορυφή