ΡΟΗ 24/7:

Χάλκινο μετάλλιο στη Βουλγαρία ο Καργιωτάκης

kargiotakis voul

Άλλοι δύο Ελληνες διεκδίκησαν ένα μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ

Το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά Πάλης της Βουλγαρίας με την ονομασία «Dan Kolov» κατέκτησε ο Γιάννης Καργιωτάκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 125κ. της ελευθέρας σε ένα από τα πιο γνωστά και διαδεδομένα τουρνουά της Ευρώπης, το οποίο βρίσκεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ο Καργιωτάκης στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε τον Βασελίνοφ (Βουλγαρία) και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε με 2-1, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του μεταλλίου.

Εκτός από τη μεγάλη επιτυχία του αθλητή του Άτλαντα Καλλιθέας ακόμη δύο Ελληνες διεκδίκησαν ένα μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ. Αρχικα ο Χρήστος Θεοδωράκης τα 63κ. της ελληνορωμαϊκής έχασε από τον Ισλάμοφ (Μολδαβία) κι εν συνεχεία ο Ανέστης Ζεριφές στα 97κ. ηττήθηκε με 5-1 από τον Νουμοβνί (Γαλλία).

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, στα 74κ. της ελευθέρας ο Αλέξανδρος Σαμανίδης έχασε στους «16» από τον Γιατσβάτζε (Γεωργία), ενώ στην ίδια κατηγορία ο Κύριλλος Μπινενμπάουμ αποκλείστηκε από τον Σλοβάκο Γκουλάεβ.

Στα 97κ. ο Τιμοφέι Ξενίδης λύγισε από τον Μπαϊτσάεφ (Ρώσια) στο γύρο των «16», ενώ στην ίδια φάση ο Ιμπις Νιάζι ηττήθηκε από τον Μαγκομέντοφ (Ρωσία).

Στην ελληνορωμαϊκή ο Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.) αποκλείστηκε στους «16» από τον Τζιοεφ (Ρωσία). Στα 97κ. αγωνίστηκε και ο Σπύρος Κουντουρατζής, ο οποίος έχασε από τον Κιρτσκάλια (Γεωργία) με 3-0.

Τέλος στις γυναίκες η Κατερίνα Πιτσιάβα στα 76κ. στάθηκε άτυχη και κάμφθηκε από την Φόκεν (Γερμανία) με 6-5.

επιστροφή στην κορυφή