Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αύξηση θέσεων στις πτήσεις προς Χαλκιδική το καλοκαίρι του 2019

jet2 plane

Από τις Jet2.com και Jet2holidays

Η Jet2.com και Jet2holidays αυξάνουν τη χωρητικότητα από το αεροδρόμιο του Newcastle κατά 6% για το Καλοκαίρι του 2019.

Με τις συνολικά 55.000 επιπλέον θέσεις που θα προστεθούν σε υπάρχοντες προορισμούς, οι προσφερόμενες θέσεις της εταιρείας θα φτάσουν τις 930.000. Έτσι, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2019 θα είναι το μεγαλύτερο που έχει προσφέρει ποτέ από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

Ένα «μεγαλύτερο» Boeing 737-800 θα συμπληρώσει το στόλο της εταιρείας στο αεροδρόμιο του Newcastle εξυπηρετώντας συνολικά 32 προορισμούς το επόμενο καλοκαίρι του 2019.

Η αύξηση της χωρητικότητας αφορά πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η ηπειρωτική Ισπανία, το Αλγκάρβε, η Ελλάδα και η Τουρκία.

Οι πτήσεις προς το Αλικάντε θα είναι 12, αντί για 11 που ισχύει τώρα, δηλαδή αύξηση χωρητικότητας 16%.

Επίσης, θα υπάρχουν 11 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τα Κανάρια Νησιά (Τενερίφη, Γκραν Κανάρια, Φουερτεβεντούρα και Λανθαρότε).

Καθημερινές υπηρεσίες με μεγαλύτερα αεροσκάφη θα προσφέρονται για τον προορισμό Faro.

Για τη Μαγιόρκα θα αυξηθεί κατά 9% η χωρητικότητα, ενώ η χωρητικότητα προς Μινόρκα θα αυξηθεί κατά 26% με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις.

Αύξηση θέσεων θα υπάρξει και στις πτήσεις προς Χαλκιδική, ενώ στο πρόγραμμα της εταιρείας θα προστεθεί μια επιπλέον πτήση προς τη Ζάκυνθο, με το νησί να συνδέεται πλέον δύο φορές την εβδομάδα με την βρετανική πόλη.

Παράλληλα, η σεζόν για την Αττάλεια θα παραταθεί μέχρι τον Νοέμβριο.

Η εταιρεία προβαίνει στην κίνηση αυτή ως επακόλουθο της αυξημένης ζήτησης από τους ντόπιους παραθεριστές για πακέτα διακοπών.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε ότι η αύξηση χωρητικότητας φανερώνει ότι ο συνδυασμός «πακέτων διακοπών μεγάλης αξίας και φιλικών προς την οικογένεια πτήσεων» λειτουργεί.

«Η προσθήκη ενός μεγαλύτερου Boeing 737-800 αντιπροσωπεύει ακόμα μια τεράστια επένδυση στη βάση μας σε αυτό το αεροδρόμιο, και δίνει στους παραθεριστές της περιοχής ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία», συμπλήρωσε.

Με τη σειρά του ο Nick Jones, διευθύνων σύμβουλος του Διεθνούς Αεροδρομίου του Newcastle, δήλωσε: «Είναι υπέροχο να βλέπουμε τις Jet2.com και Jet2holidays να ανακοινώνουν το μεγαλύτερο από ποτέ πρόγραμμά τους από το αεροδρόμιο του Newcastle. Οι περαιτέρω επενδύσεις της εταιρείας με την αντικατάσταση ενός από τα σημερινά αεροσκάφη τής βάση της με ένα μεγαλύτερο Boeing 737-800, αποδεικνύουν τη δέσμευσή της στην περιοχή. Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη των τουριστών χάρη στις υπέροχες παραλίες της, τα αρχαία αξιοθέατα και τις χαλαρές πόλεις. Επομένως, το μεγαλύτερο αεροσκάφος που θα εξυπηρετεί το νέο προορισμό της Jet2.com, τη Χαλκιδική, και η αύξηση των πτήσεων προς τη Ζάκυνθο είναι σίγουρο ότι θα τύχουν ενθουσιώδους αποδοχής. Επιπλέον, η επέκταση της περιόδου για την Αττάλεια θα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές ολόκληρο το χρόνο για όσους επιλέγουν την Τουρκία».

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020