Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

HLIOFANEIA LIGES NEFWSEIS

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα δυτικά, στα βόρεια και μετά το απόγευμα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη περιμένουμε την Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου 2018. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, έως τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 12 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 14 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 28 βαθμούς στην Κρήτη (και τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως τους 30 βαθμούς), 14 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, όπου βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στον Κορινθιακό σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα νότια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, όπου βαθμιαία από τις μεσημεριανές ώρες και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή