Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

9ο τουρνουά γκολφ "Porto Carras Pro Am & Open 2018"

9839742b ac88 4176 90d2 0ff89d3aba84

Από 19 έως 22 Απριλίου

Το Porto Carras Grand Resort βραβευμένο ως το κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα στα World Golf Awards και με χρυσή διάκριση Best Greek Golf Resort στα Hospitality Awards 2018, φιλοξενεί το 9º Porto Carras Pro Am & Open 2018 από τις 19 Απριλίου έως τις 22 Aπριλιου 2018. Το τουρνουά διοργανώνεται από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το PGA Greece.

Η τελετή καλωσορίσματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 στις 19:30 στην αίθουσα οινογευσιγνωσίας Μελισσάνθη του Κτήματος Πόρτο Καρράς και η τελετή λήξης την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, το απόγευμα, μετά τη λήξη του αγώνα, στο εστιατόριο Crystals.

Ο διεθνής αγώνας γκολφ, που διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά στο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort, ξεπερνάει τις προσδοκίες, με συμμετοχή 30 ομάδων (120 παικτών από 13 χώρες) ενώ τα συνολικά χρηματικά έπαθλα ανέρχονται σε 14.000 €.

Ο αγώνας αποτελεί θεσμό στη συνείδηση των απανταχού γκολφέρ και κάθε χρόνο ανεβάζει το επίπεδο του και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων pro-am της Ευρώπης, με συμμετοχές κορυφαίων επαγγελματιών γκολφέρ από όλη την Ευρώπη. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν την άψογη φιλοξενία που προσφέρει το ξενοδοχείο Μελίτων του Porto Carras Grand Resort, πλήρως ανακαινισμένο πληρώντας όλα standard ποιότητας και υπηρεσιών.

Παράλληλα με τον αγώνα 9ο Porto Carras Pro-am & Open 2018, θα διεξαχθεί και ο αγώνας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ - Ελληνοκυπριακό Kύπελλο Eφήβων - με την συμμετοχή των εθνικών ομάδων εφήβων Ελλάδος και Κύπρου. Το Πόρτο Καρράς, με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος γκολφ στην Ελλάδα, είναι πάντοτε συμπαραστάτης της ΕΟΓ με την διοργάνωση πολλών αγώνων τα τελευταία χρόνια.

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιάστηκε το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινίστηκε το 2003 από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Πλέον του γηπέδου Golf, τo Porto Carras Grand Resort προσφέρει όπως κάθε χρόνο στους παίκτες σε ένα ηλιόλουστο και καταπράσινο γήπεδο, υψηλή ποιότητα και την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία παρεχομένων υπηρεσιών.

Το διεθνών προδιαγραφών 18-οπών γήπεδο γκολφ με το ήπιο μεσογειακό κλίμα όλο το χρόνο και οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό γκολφ.

επιστροφή στην κορυφή