Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Αυξάνεται ο γαμήλιος τουρισμός στην Ελλάδα

gmls trsms

Ρώσοι και Ουκρανοί επιλέγουν την Χαλκιδική

Αύξηση σε σχέση με πέρυσι παρουσιάζει ο γαμήλιος τουρισμός στη χώρα μας, με πρωταθλητές την Σαντορίνη, την Κρήτη, την Κεφαλονιά και την Χαλκιδική.

Εκατοντάδες ζευγάρια από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ρωσία και την Ουκρανία θα έρθουν να παντρευτούν στη χώρα μας και να βγάλουν μία γαμήλια φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, το ενετικό λιμάνι των Χανίων ή το σπήλαιο του Δρογκαράτη.

Η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Κεφαλονιά, η Χαλκιδική αναδεικνύονται στους μεγαλύτερους γαμήλιους προορισμούς.

Μπορεί οι Ασιάτες να διαθέτουν πιο δυνατά social media… δεν αφήνουν όμως και τα περισσότερα χρήματα στη τοπική οικονομία

Οι γάμοι των Ασιατών, περιορίζονται σε μια ωραία φωτογραφία. Οι Αμερικάνοι όμως όπως και οι Ευρωπαίοι, συνεχίζουν με ακριβά πάρτι και δεξιώσεις.

Οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί επιλέγουν τη Χαλκιδική

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γάμων που γίνονται όσο αφορά το κομμάτι το destination. Είναι οι περιπτώσεις που έρχονται λίγα άτομα μπορεί ίσως και μόνο το ζευγάρι και συνδυάζει μία τελετή στην Ελλάδα, στη Χαλκιδική και το γαμήλιο ταξίδι του.

Υπάρχει όμως αυξημένη ζήτηση για μεγαλύτερους γάμους που σημαίνει ότι φέρνει το ζευγάρι καλεσμένους όχι μόνο από τη χώρα τους αλλά και από οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου. Πάνω από 100 με 120 άτομα.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr