ΡΟΗ 24/7:

«Η Γυναίκα με το κρυμμένο πρόσωπο» παρουσιάστηκε στον Πολύγυρο

20180412 203028

Με επιτυχία συνεχίζονται οι βιβλιοπαρουσιάσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίζεται το πρόγραμμα παρουσίασης βιβλίων και συγγραφέων που οργανώνει το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό την παρουσίαση του βιβλίου «Η Γυναίκα με το κρυμμένο πρόσωπο» της Άννας Τσιλιγκίρογλου - Φαχαντίδου, ιατρού και συγγραφέως, ομότιμης καθηγήτριας Α.Π.Θ., τ. Σχολιάτρου Χαλκιδικής, την Πέμπτη 12 Απριλίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου.
Το βιβλίο παρουσίασαν: Η Σοφία Χρήσταινα, λογοτέχνης, γενική γραμματέας της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, και ο Νίκος Πιτσιόρλας, βιβλιοθηκονόμος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε προβολή ενός εξαιρετικού 5λεπτου βίντεο από την πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης και ακολούθησε συζήτηση του κοινού με την συγγραφέα, που υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων της.
Η επόμενη εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 11.00 στο Δημαρχείο. Πρόκειται για το βιβλίο «Κανέλλα και γαρύφαλλο από την Προποντίδα» της Δέσποινας Στεργίου.

επιστροφή στην κορυφή