Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Οι Ρώσοι περιορίζουν τα ταξίδια λόγω της ισοτιμίας

russia passport rvl

Καμπάνια με οικονομικά πακέτα διακοπών από ελληνικά ξενοδοχεία

Μια ανησυχητική εκτίμηση για τον εξερχόμενο τουρισμό της Ρωσίας διατύπωσε ο Oleg Safonov, επικεφαλής της Ομοσπονδίακής Υπηρεσίας Τουρισμού, Rostourism, που υπάγεται στο ρωσικό υπουργείο Πολιτισμού.

Ο κ. Safonov μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Γιάλτας, δήλωσε ότι η υπερτίμηση των ξένων νομισμάτων σε σχέση με το ρούβλι θα οδηγήσει σε μείωση των ταξιδίων των Ρώσων στο εξωτερικό κάτι που γίνεται ήδη ορατό στις κρατήσεις Μαϊου. "Παρατηρούμε ότι η ζήτηση για προορισμούς του εξωτερικού επιβραδύνεται", είπε και μίλησε σημαντική τη μείωση της ζήτησης για διακοπές στο εξωτερικό το Μάιο, η οποία υπερβαίνει το 20%.Όπως εξήγησε, "η μείωση του ρουβλίου έναντι του δολαρίου και του ευρώ αυξάνει το κόστος των διακοπών στο εξωτερικό, καθώς το κόστος των αερομεταφορών και της διαμονής στα ξενοδοχεία αυξάνεται. Υπό τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι Ρώσοι θα έχουν καλές επιλογές διακοπών στο εσωτερικό της χώρας", τόνισε. Ήδη, όπως είπε, μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν προορισμοί της Κριμέας και του Κρασνοντάρ, οι οποίοι συγκεντρώνουν το 40% των κρατήσεων στις διακοπές του Μαϊου. Επίσης, κινητικότητα παρατηρείται και στη ζήτηση για Μόσχα, Αγ. Πετρούπολη, Δημοκρατία της Καρελίας, του Ταταρστάν, Κράι Αλτάι και Καλίνινγκραντ.

Την ίδια ώρα, ο ρώσος τουρ οπερέιτορ Ambotis Holidays, καθόρισε την ισοτιμία με το ευρώ για τα ρωσικά τουριστικά γραφεία που πωλούν Ελλάδα με αντιστοιχία 1 ευρώ προς 73 ρούβλια, στο πλαίσιο ειδικής καμπάνιας για 50 δημοφιλή ξενοδοχεία της χώρας μας που προσφέρονται στα προγράμματά του με περίοδο ισχύος από τις 18 Απριλίου του 2018 και μετά. Ανάμεσά τους είναι οικονομικά καταλύματα, πολυτελή ξενοδοχεία και μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, με την προσδοκία να συγκρατηθούν οι τιμές για τους ταξιδιώτες ανεξάρτητα από την ισοτιμία του νομίσματος.

Μερικά από τα ελληνικά ξενοδοχεία τα οποία συμμετέχουν στην καμπάνια είναι τα ακόλουθα:

Πελοπόννησος | Club Elephant Grecotel Filoxenia 4*

Χαλκιδική | Elinotel, Xenios, Club Elephant Simantro Beach 5*, Potidea Palace 4 *.

Ρόδος | Lindos Royal 4 *, Princess Andriana 5 *, Lindos Princess 4 *, Rodos Princess 4 *, Apollo Beach Faliraki 4 *, Eden Roc 4 *.

Κρήτη | Sunshine 4 *, Golden Grain Suites 3 *, Belvedere Crete 4 *, Philoxenia Crete 3 *, KriKri Village 2 *, Sofia's House 2 *, Irini Studios 2 *, Irilena Studios 3 *.

Κέρκυρα | Messonghi Beach 3 *, Grande Mare 4 *, Belvedere Corfu 3 *.

με πληροφορίες από tornosnews.gr

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr