Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Μέχρι 29 Απριλίου οι διορθώσεις για το «Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ»

c33a4f9fa625f6cbf2216d3391d41f05 XL

Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης από το ΥΠΕΝ

Μέχρι την Κυριακή 29 Απριλίου θα παραμείνει ανοιχτή για οριστική υποβολή των δηλώσεων η ηλεκτρονική πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον ΙΙ».

Επιπλέον όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δημιουργήθηκε τηλεφωνική γραμμή για την υποστήριξη των ενδιαφερόμενων.

«Ζητούμενο είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος, προκειμένου αμέσως μετά να ενεργοποιηθεί το επόμενο στάδιο (δήλωση επιλογής ή όχι λήψης δανείου) για το σύνολο των υποβεβλημένων αιτήσεων (πλην των ειδικών περιπτώσεων, όπως κάτοικοι εξωτερικού, πρόσφατη απόκτηση ακινήτου κ.λπ., για τις οποίες προβλέπεται περαιτέρω έλεγχος από τον Δικαιούχο του Προγράμματος - Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.)» τονίζει το ΥΠΕΝ.

Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης

Η γραμμή υποστήριξης που δημιουργήθηκε για διευκόλυνση των πολιτών, οι οποίοι έχουν εγγραφεί αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης, απαντά στα τηλέφωνα 213 1513780 και 213 1513781 τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 έως τις 16:00. Τα ερωτήματα μπορούν να υποβάλλονται και μέσω e-mail, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι «κλειδωμένες» αιτήσεις

Ακόμη, επισημαίνεται ότι αιτήσεις που εμφανίζονται ως «κλειδωμένες» στο σύστημα θα πρέπει πρώτα να ανακληθούν, καθώς δεν είναι επιτρεπτή η ύπαρξη, ταυτόχρονα, περισσότερων της μίας αίτησης για το ίδιο ΑΦΜ, και να επανυποβληθούν.

Το ίχνος και το ιστορικό υποβολής αίτησης που ανακαλείται παραμένει στο σύστημα. Υπενθυμίζεται, ότι έχει ανακοινωθεί ο διπλασιασμός των πόρων του προγράμματος και πλέον αυτοί είναι επαρκείς για την κάλυψη των αιτήσεων που ακόμη δεν έχουν υποβληθεί οριστικά.

Από 30 Απριλίου η πλατφόρμα ανοίγει για τρεις περιφέρειες

Σχετικά με τις Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου και Ιονίου, η πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου, για εγγραφή και υποβολή αιτήσεων, τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να καλυφθεί το σύνολο των πόρων προς διάθεση.

επιστροφή στην κορυφή