Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

105 Παλαιστές στο Λουτράκι

paliloutraki

Δεκαήμερο camp προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καμπ προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στο Sports Camp στο Λουτράκι.

Εκατόν πέντε αθλητές, μαζί με τους ομοσπονδιακούς προπονητές επί 10 ημέρες προπονήθηκαν εντατικά και ακολούθησαν το πρόγραμμα που είχαν καταρτήσει οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αμιράν Καρντάνοφ, Θέμης Ιακωβίδης, Χαράλαμπος Κεσανίδης (ελευθέρα), Γιάννης Παγκαλίδης, Αλέξης Κολιτσόπουλος, Χρήστος Κατσαρός, Νίκος Παπαγεωργίου (ελληνορωμαϊκή), Ανδρέας Χριστοδουλάκης, Παράσχος Δεσκουλίδης Μοϊσέν Παριγέι (γυναικεία Πάλη).

Σε καιρούς οικονομικά δύσκολους η ομοσπονδία συνεχίζει να ακολουθεί πιστά το πλάνο ανάπτυξης και να στηρίζει τους αθλητές της. Στο Λουτράκι βρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληικής Ομοσπονδίας Πάλης Δημήτρης Τραμπάκουλας, ο οποίος τόνισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε 105 παιδιά, αθλητές και αθλήτριες που έχουν διακριθεί να βρίσκονται στο Λουτράκι και να προπονούνται σκληρά. Μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο, γιατί το ήθος, αλλά και ο ζήλος που δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις είναι μεγάλος και είναι ένα από τα... μυστικά για διάκριση. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, όπως και όλος ο ελληνικός λαός έχει πληγεί από την κρίση. Παρόλα αυτά είμαστε καθημερινά δίπλα στους αθλητές μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Μπορεί αυτό κάποιοι να θεωρούν ότι δεν επαρκεί και εμείς να συμφωνούμε εν μέρη, αλλά με τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε, κάνουμε ό,τι μπορούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε σκληρά για να μην έχει κανένας πρωταθλητής την αίσθηση ότι παλεύει μόνος του. Το καμπ είχε πολύ μεγάλη σημασία, καθώς τα νέα παιδιά στην κατηγορία τω Παμπαίδων είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να γυμναστούν με καταξιωμένους αθλητές όπως η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης. Αυτό τους δίνει κίνητρο προκειμένου να συνεχίσουν σκληρά τη δουλειά τους».

Το καμπ προετοιμασίας είναι μια από τις πολλές δράσεις της ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του αθλήματος. Η πρόσφατη μεγάλη συμμετοχή στο Μεσογειακό πρωτάθλημα, αλλά και οι αποστολές και οι προετοιμασίες που θα ακολουθήσουν στο μέλλον, δίνουν την ευκαιρία στους νέους αθλητές να βελτιωθούν και να γίνουν ανταγωνιστικοί, φέρνοντάς μας πολλές διακρίσεις.

επιστροφή στην κορυφή