Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Κερδίζει έδαφος ο τουρισμός "ομορφιάς"

tourismos cosmetics

Δέλεαρ οι προσφορές αισθητικής από τα ελληνικά ξενοδοχεία

Ο τουρισμός «ομορφιάς» ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στη χώρα μας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις SPA και τα πακέτα περιποίησης που προσφέρουν τα ξενοδοχεία αποτελούν δέλεαρ όχι μόνο για τους ξένους αλλά και για τους Έλληνες.

Η ελληνική οικογένεια και ιδίως η σκληρά εργαζόμενη Ελληνίδα αναζητεί πλέον στις διακοπές προγράμματα ομορφιάς και ευεξίας.

Οι περισσότεροι πελάτες του ξενοδοχείου αφού περάσουν από την πισίνα το χαμάμ και τι σάουνα, περνούν στις θεραπείες που έχουν επιλέξει. Συνήθως μασάζ σώματός, βεντούζες, χαλαρωτικά μάλαξη ότι είναι η ανάγκη τους.

Το τουριστικό προϊόν "ομορφιά" προσφέρεται πλέον στα περισσότερα μεγάλα ξενοδοχεία και resort στην Αθήνα, την Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική και σε άλλους κοσμοπολίτικους προορισμούς. Η πισίνα και το γυμναστήριο παρέχονται δωρεάν, ενώ υπάρχουν πακέτα για τις υπόλοιπες θεραπείες.

Ελληνικά ξενοδοχεία έχουν βραβευθεί για τα πακέτα ομορφιάς και περιποίησης που προσφέρουν ενώ πρόσφατα δημιουργήθηκε ταξιδιωτικό πρακτορείο στη χώρα που ασχολείται αποκλειστικά με την διοργάνωση ταξιδιών για SPA.

με πληροφορίες από star.gr

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr