xomatourgika-banavas
ΡΟΗ 24/7:

Με 28 συμμετοχές η 3η Ανάβαση Βλάστης

GPI 0171 2

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου

Με 28 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου η 3η Ανάβαση Βλάστης, την οποία θα διοργανώσει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας.

Ανοίγει λοιπόν η αυλαία του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος με τους αθλητές να συμμετάσχουν στις κατηγορίες/κλάσεις με δύο αγωνιστικά στην Α5, Α7 και Ε10, με επτά αγωνιστικά στην Α6, με τέσσερα αγωνιστικά στην Ε11, με τρία αγωνιστικά στην FSA , με επτά αγωνιστικά στην FST2 και με ένα αγωνιστικό στην Ν.

Τον αγώνα προσεγγίζουν όλοι οι αθλητές με αξιώσεις, με τη συμμετοχή πολλών από τους περσινούς πρωταγωνιστές αλλά και αρκετούς νέους διεκδικητές. Όλοι όμως θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο βουνό, τόσο απέναντι στους περσινούς χρόνους όσο και απέναντι στους φετινούς συναθλητές.

Η οργανωτική επιτροπή θυμίζει για άλλη μια φορά πως η ειδική διαδρομή θα κλείσει μια ώρα πριν την έναρξη τόσο των δοκιμαστικών του Σαββάτου όσο και του αγώνα την Κυριακή, δηλαδή στις 10:30 και στις 10:00 π.μ. αντίστοιχα. Όσο για την συμμόρφωση όλων στις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης και την καθαριότητα του βουνού αυτά είναι αυτονόητα, ένδειξη πολιτισμού και απαραίτητα για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα.

επιστροφή στην κορυφή