xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Για δεύτερη χρονιά "Kids Fishing Day" στο Δήμο Ν. Προποντίδας

afisa mikri

Την Κυριακή 6 Μαΐου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ν. Προποντίδας διοργανώνει σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους ερασιτεχνικής - αθλητικής αλιείας και ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αντικείμενο το ψάρεμα, εκδήλωση για τα παιδιά!
Την Κυριακή 6 Μαΐου, στις 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το "Kids Fishing Day 2018" στην παραλία Ν. Τρίγλιας (δίπλα από τη "Μαγαζάρα") όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά βασικές τεχνικές παράκτιας αλιείας (Casting - Spinning) καθώς επίσης και χειρισμό αλιευτικού εξοπλισμού από τα μέλη των συλλόγων - ομάδων!
Μίνι σεμινάρια των τεχνικών, πολύ ψάρεμα αλλά και ενημέρωση των αλληλεπιδράσεων αλιείας και περιβάλλοντος είναι το βασικό πρόγραμμα της εκδηλώσεις.
Για πρώτη χρονιά στη συνάντηση των παιδιών θα συμμετέχουν και συστήματα προσκόπων από τη Θεσσαλονίκη (2ο Πανοράματος, 10ο, 11ο & 20ο Ανάληψης).
Στην εκδήλωση θα δοθούν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά από το μεγάλο χορηγό "Kasampalis Bros" γενικό αντιπρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο της εταιρίας " Shimano".
Σε όλα παιδιά που θα παρευρεθούν θα μοιραστούν νερό, χυμός, κολατσιό από τα καταστήματα που υποστηρίζουν την εκδήλωση.
Τα μέλη των συλλόγων-ομάδων είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς ψαράδες και να περάσουν ένα απολαυστικό κυριακάτικο πρωινό με πολύ ψάρεμα!

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2