ΡΟΗ 24/7:

Dead Rising 3: Apocalypse Edition Κύριο

Έφτασε η ώρα της αποκάλυψης!
 
Το Dead Rising 3 είχε κυκλοφορήσει την περασμένη χρονιά αποκλειστικά για το Xbox One δεχόμενο θετικές κριτικές και σημειώνοντας αρκετά ικανοποιητικές πωλήσεις.
Μετά την πάροδο της περιόδου αποκλειστικότητας, η Capcom αποφάσισε να μεταφέρει τον τίτλο και στα PC με μία αποκλειστική έκδοση ονόματι Apocalypse Edition, εμπλουτισμένη ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις με «φρέσκο» περιεχόμενο. Το ερώτημα είναι οι προσθήκες είναι αρκετές για να σε κάνουν να παίξεις την έκδοση του PC αν έχεις ήδη παίξει αυτή του Xbox One. Διάβασε τη συνέχεια για να αποφασίσεις.
 
ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ MODS
Η έκδοση του Xbox One τρέχει στα 720p με το frame rate να είναι κλειδωμένο στα 30fps. Αντιθέτως η έκδοση του PC προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να ανεβάσουν ανάλυση για να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το high-end μηχάνημά τους, καθώς και να αφαιρέσουν το ανώτατο όριο των 30fps. Όπως και ο προκάτοχός του, το Dead Rising 3: Apocalypse Edition παρέχει πλήρη υποστήριξη για mods. Η προσθήκη των οπλισμένων οχημάτων στο Dead Rising 3 είναι σίγουρο ότι θα φέρει αρκετούς τρελούς συνδυασμούς μέσω των mods ενώ πρέπει να περιμένεις και πολλά νέα όπλα και αντικείμενα. 
 
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΜΑ
Η ιστορία εξελίσσεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Dead Rising 2. Ο Nick Ramos βρίσκεται στο Los Perdidos κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας ζόμπι και πρέπει να δραπετεύσει από τη πόλη πριν την ισοπεδώσει ο στρατός. Στο δρόμο του θα συναντήσει και άλλους επιζήσαντες και μαζί θα πολεμήσουν για να ξεφύγουν από τον βέβαιο χαμό. Το Dead Rising 3: Apocalypse Edition περιλαμβάνει και τα τέσσερα επεισόδια του «Untold Stories of Los Perdidos» DLC. Τα τέσσερα επεισόδια σου δίνουν την ευκαιρία να βιώσεις τα καταστροφικά γεγονότα μέσα από τα μάτια τεσσάρων νέων playable χαρακτήρων. Πέρα από τα παραπάνω στο DLC περιλαμβάνονται νέα οχήματα, όπλα, και ρούχα τα οποία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν στο κυρίως παιχνίδι από τον πρωταγωνιστή, Nick. Κάπου εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τίτλος περιλαμβάνει υποστήριξη του Steam με πρόσβαση στα Steam Achievements, Steam Cloud, Steam Trading Cards και τους παγκόσμιους πίνακες κατάταξης.
 
Πηγή: itech4u.gr
Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 18:12
επιστροφή στην κορυφή