xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Γιορτάστηκε η Διεθνής ημέρα Μουσείων στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών

M 02

Ομιλίες, παιχνίδια και καλλιτεχνιές δραστηριότητες

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή μαθητών των Δημοτικών σχολείων των Ν. Μουδανιών, εορτάστηκε η 18η Μαΐου, η Διεθνής ημέρα Μουσείων, στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων του Δήμου Ν. Προποντίδας, που οργάνωσε ο Δήμος, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου και το Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων του Δήμου.

M 34

Στις εκδηλώσεις οι σύμβουλοι ψυχικής υγείας - CBT ψυχοθεραπεύτριες, Μαρία Γουλετά και Μαρία και Περπερή Νικολέττα, MSc σχολική ψυχολογία, μίλησαν με "Ενισχύοντας τη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών". Την ομιλία προλόγισε η Μουσειολόγος Ειρήνη Νοταρίδου με ειδική αναφορά στο μουσείο συναισθημάτων.

M 44

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι μαθητές διασκέδασαν με το κυνήγι κρυμμένου θησαυρού με θέμα τους Πειρατές, με το καλλιτεχνικό εργαστήρι "ΑΝΕΜΗ", έφτιαξαν κατασκευές από πηλό με θέμα τη θάλασσα με το καλλιτεχνικό εργαστήρι "ΑΝΕΜΗ", ζωγράφισαν ζωγραφιές με θέμα "Θάλασσα και συναισθήματα" με τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών "Ο Φάρος, έβαψαν τα πρόσωπά τους με το Face painting από το τμήμα Make Artist του MILLENIUM EDUCATION CENTER και χόρεψαν Zumba με τον Α.Σ. "ΠΡΩΤΕΑΣ" Ν. Τρίγλιας.

M 67

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2