ΡΟΗ 24/7:

Ένας παραμυθένιος γάμος για τον Χάρι και τη Μέγκαν

aqyxbJGE

Τη νύφη παρέδωσε ο Πρίγκηπας Κάρολος

Στους ρυθμούς του πριγκιπικού γάμου του Χάρι και της Μέγκαν έζησε σήμερα η Μεγάλη Βρετανία και όχι μόνο, αφού την τελετή παρακολούθησαν στην τηλεόραση εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο..
Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ ο Χάρι και η Μέγκαν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι, Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, τέλεσε τον πριγκιπικό γάμο. Η Δούκισσα του Σάσεξ μπήκε μόνη της στην εκκλησία και εκεί την περίμενε ο πεθερός της Πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος την παρέδωσε στον γαμπρό, μετά το φιάσκο που προέκυψε με τους συγγενείς της.

Ddjh8CDW0AA2cWH

Το πριγκιπικό ζευγάρι

Το νυφικό σχεδίασε η Βρετανίδα Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy, η οποία, γνωρίστηκε με την Μαρκλ στις αρχές του 2018.
Σύμφωνα με την επιθυμία της Μέγκαν, το πέπλο μήκους πέντε μέτρων ήταν κεντημένο με λουλούδια που αντιπροσωπεύουν τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας. Η νύφη πρόσθεσε επίσης δύο λουλούδια της επιλογής της, εκ των οποίων μια παπαρούνα της Καλιφόρνιας, πολιτεία από την οποία κατάγεται.
Η Μέγκαν φορούσε παπούτσια επίσης του γαλλικού οίκου Givenchy και ένα διαμαντένιο διάδημα του 1932 που της δάνεισε η Βασίλισσα Ελίζαμπεθ Β', η γιαγιά του Χάρι. Τα σκουλαρίκια και το βραχιόλι της ήταν του οίκου Cartier.
Ο Χάρι φορούσε στολή με το διακριτικό την πολεμικής αεροπορίας - που έλαβε ο πρίγκιπας όταν ήταν πιλότος ελικοπτέρων Apache στον στρατό - και ένα μετάλλιο που θυμίζει τη θητεία του στο Αφγανιστάν.

Ddjh3CIW4AACZJ4

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι

Στον πριγκιπικό γάμο παραβρέθηκαν προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και φυσικά η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πατέρας του γαμπρού Πρίγκηπας Κάρολος, ο οποίος συνόδευσε τη νύφη, ενώ υπήρξε μία κενή καρέκλα για τη μνήμη της Πριγκήπισας Νταϊάνα, μητέρας του Χάρι. Τα φλας των φωτογράφων ωστόσο μονοπώλησαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τη σύζυγό του Αμάλ, το ζεύγος Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, ο Ίντρις Έλμπα, η Όπρα Γουίνφρεϊη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, ο Έλτον Τζον και ο τραγουδιστής Τζέιμς Μπλαντ.

DdkmuNOVMAAIhtn

επιστροφή στην κορυφή