Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Πυρκαγιά στο Δεβελίκι Χαλκιδικής

720 571804 898d862d61 b094bfbd82272a10

Ζημιές σε τροχόσπιτα

Ένα τροχόσπιτο καταστράφηκε ολοσχερώς και ακόμη ένα υπέστη ζημιές σε οικοπεδικό χώρο με ελαιόδεντρα στον οικισμό Δεβελίκι του Δήμου Αριστοτέλη στη Χαλκιδική, εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο halkidikifocus.gr ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σταγίρων-Ακάνθου, Επιπυραγός, Διαμαντής Ταραζάς, η υπηρεσία ειδοποιήθηκε από περιοίκους που διαμένουν στον οικισμό, στις 4.49 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με τρεις πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

«Όταν φτάσαμε στον τόπο της πυρκαγιάς, το ένα τροχόσπιτο είχε καταστραφεί ολοσχερώς ενώ το δεύτερο που βρισκόταν σε απόσταση μόλις τριών μέτρων, είχε σπάσει το τζάμι του και καιγόταν στο εσωτερικό του. Ακριβώς δίπλα υπήρχε και μία βάρκα, η οποία δεν υπεστη ζημιές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ταραζάς.

«Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από το χώρο ενώ οι περίοικοι αντιλήφθηκαν τη φωτιά επειδή προηγήθηκαν εκρήξεις από γκαζάκια που βρέθηκαν στο εσωτερικό των τροχόσπιτων. Το οικόπεδο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τη θάλασσα», επισήμανε.

Το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του halkidikifocus.gr, οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στην εκτίμηση ότι πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2