Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σελίδα στο Facebook απέκτησε η Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

32191630 383422718809990 9107872317496623104 n

Εναλλακτική μορφή επικοινωνίας, ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης με την τοπική κοινωνία και τους πολίτες

Επίσημη σελίδα στο facebook απέκτησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας πλέον την δυνατότητα στους χρήστες του facebook, να ενημερώνονται για την αστυνομική επικαιρότητα και να λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα τους.
Αποτελεί μια εναλλακτική μορφή επικοινωνίας, χρηστικής ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης με τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες, με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Η σελίδα είναι δημόσια και προσβάσιμη σε όλους, στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/
Στη σελίδα αναρτούνται καθημερινά θέματα με αστυνομικό αλλά και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον, που αφορούν τόσο την Κεντρική Μακεδονία, όσο και την υπόλοιπη χώρα.
Οι αναρτήσεις συνοδεύονται από φωτογραφίες και βίντεο και περιλαμβάνουν ειδήσεις, χρηστικές συμβουλές, δράσεις της Αστυνομίας και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή προσφορά του αστυνομικού στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.

Τη διαχείριση της σελίδας έχει αναλάβει το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).
Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός δεν παρακολουθείται όλο το 24ωρο. Παρακαλούνται οι πολίτες για θέματα επιχειρησιακής ανταπόκρισης και συμβάντα, που χρήζουν αστυνομικής άμεσης συνδρομής, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 100.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020