ΡΟΗ 24/7:

Τα πάντα για τον κήπο στα καταστήματα Δελλής!

delliss

Όλη η γκάμα εργαλείων και μηχανημάτων για ένα περιποιημένο και καθαρό κήπο σε μεγάλη ποικιλία και μοναδικές προσφορές από την Husqvarna και τα καταστήματα ΔΕΛΛΗΣ στα Ν. Μουδανιά.

 

- Χλοοκοπτικές μηχανές και επαγγελματικές χλοοκοπτικές μηχανές, για κοπή και συλλογή χορτολιπάσματος, με εύκολο χειρισμό και άνετη εργασία, με κινητήρα ή ηλεκτρική για αθόρυβη λειτουργία.

- Φυσητήρες/Απορροφητήρες με δυνατή ροή αέρα, για όλες τις εργασίες.

- Ψαλίδια μπορντούρας/Κονταροψάλιδο μπορντούρας, εργονομικά με στιβαρή σχεδίαση, σας βοηθούν να πετύχετε την μπορντούρα που θέλετε στον κήπο σας.

- Μοτοκαλλιεργητής Husqvarna, για να φρεζάρετε τον κήπο και να προετοιμάσετε την σπορά του χλοοτάπητα. Ένα ισχυρό σκαπτικό εργαλείο, εξαιρετικά εύχρηστο και εύκολο στη μεταφορά και την αποθήκευση του.

- Πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης για οικονομία νερού και υψηλή αποδοτικότητα. Με εργονομικό σχεδιασμό, ρύθμιση παροχής νερού, αντλία αλουμινίου, εύκολη μεταφορά και μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων.

 

dll

Πάντα με την υποστήριξη, το service, την τεχνογνωσία και την υπευθυνότητα  που σας παρέχουν τα καταστήματα Γεωργικών Μηχανημάτων & Εργαλείων ΔΕΛΛΗΣ!

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ HUSQVARNA ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

 

Document page 019

Document page 020

Document page 021

Document page 022

Document page 023

Document page 024

document page 025

Καταστήματα Γεωργικών Μηχανημάτων & Εργαλείων ΔΕΛΛΗΣ στα Ν. Μουδανιά.

1ο Κατάστημα Αρχή Περ. Οδού Μουδανιών-Κασσάνδρας

 2ο Κατάστημα Ζαφειρίου 13

3ο Κατάστημα Ζαφειρίου 8

επιστροφή στην κορυφή