ΡΟΗ 24/7:

Η μουσική παράσταση "AnimΕtion in Concert" στο Θέατρο "Αλέξανδρος"

DeB8ltLVAAAV4bi

Την Τρίτη 29 Μαΐου

Τη μουσική παράσταση "AnimΕtion in Concert" παρουσιάζει το φωνητικό σύνολο Contradition Ensemble σε μια μουσική βραδιά που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επιλεγμένα κομμάτια από τις γνωστότερες ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων, την Τρίτη 29 Μαΐου, στις 21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέξανδρος" (Εθνικής Αμύνης 1) στη Θεσσαλονίκη.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ωστόσο αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής υπέρ της «ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Μια επιλογή των εμβληματικότερων τραγουδιών μέσα από την μεγάλη ιστορία της Disney και των Anime εναρμονισμένα για τετράφωνη χορωδία και με τη συνοδεία οργάνων θα μας ταξιδέψουν στις γνωστές ταινίες κινουμένων σχεδίων.
Το δεκαπενταμελές φωνητικό σύνολο Contradition Ensemble διευθύνει ο μαέστρος Kostika Çollaku. Οι μεταγραφές είναι του ιδίου και του Ελευθέριου Καλπακτσίδη, στο πιάνο θα συνοδεύει ο Δημήτρης Νέπκας, στο βιολί ο Αλέξανδρος Κιουρντζιάδης και στα κρουστά ο Στεφανομάριο Γαζίλας.
Σολίστ Συνόλου: Αλεξάνδρα Μελαχροινού, Άρτεμις Ήλια Παναγιωτίδου, Ελευθέριος Καλπακτσίδης, Νικόλ Κουνενιδάκη, Ευάγγελος Παπαδημητρίου, Μαρία Κονδυλίδου, Ελίζα Τέλι.

επιστροφή στην κορυφή