xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Απ’ ευθείας εκμίσθωση του καταστήματος "Έξι Βρύσες" με διαπραγμάτευση

exi vruses exwteriko

Μετά τις δύο άγονες δημοπρασίες

Την απευθείας εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος "Έξι Βρύσες" στον Πολύγυρο με διαπραγμάτευση, αποφάσισε η Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασιών του Δήμου Πολυγύρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουνίου, στις 10.00 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου.
Αναλυτικότερα, η Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασιών του Δήμου Πολυγύρου, η οποία συστάθηκε με την υπ’αριθμό 2/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αποτελείται από τους: Χρήστο Βορδό πρόεδρο, Δημήτρη Κοντογιώργη και Ιωάννη Σιμώνη μέλη, συνεδρίασε την Τρίτη 29 Μαΐου και, αφού έλαβε υπ’ όψη της την υπ’αριθμό 165/18 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, με την οποία εξουσιοδοτείται να προβεί σε διαδικασίες απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης, αφού ο διαγωνισμός κατέστη άγονος δύο φορές, αποφάσισε:
«Την διερεύνηση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος "Έξι Βρύσες" με διαπραγμάτευση, με τιμή εκκίνησης τα χίλια (1000) ευρώ και με τήρηση των υπολοίπων όρων της αρχικής διακήρυξης. Στην παρούσα θα δοθεί πλήρη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου και με σχετική ανάρτηση στον χώρο ανακοινώσεων του Δήμου.
Καθορίζεται συνεδρίαση της Επιτροπής για την απ’ ευθείας διαπραγμάτευση την Τρίτη 5/6 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου.
Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να λάβει μέρος στην διαπραγμάτευση να εμφανιστεί ενώπιον της Επιτροπής την Τρίτη 5/6 και ώρα 10:00 π.μ. μαζί με αξιόχρεο εγγυητή και να καταθέσει σχετική ανοικτή προσφορά με δήλωσή του και με πλήρη αποδοχή των αρχικών όρων της διακήρυξης».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2