Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται το SALONIKI SOUND FESTIVAL στη Βίλα Αλλατίνι

De zNkiX4AATUVv

Πάνω από 15 συγκροτήματα & DJs από την Ελλάδα και εξωτερικό

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα Soul Food Thessaloniki διοργανώνουν το Saloniki Sound Festival, στον προαύλιο χώρο της Παλιάς Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 17.00 με ελεύθερη είσοδο.

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη δημιουργείται ένα φεστιβάλ μουσικής για 5 μέρες, σε 3 συμβολικούς και ανατρεπτικούς χώρους της πόλης, με παραπάνω από 15 συγκροτήματα & DJs από την Ελλάδα και εξωτερικό!

Παράλληλα διαφορετικοί χώροι μέσα στην πόλη ανοίγουν τις πόρτες τους για jamming sessions και workshops με στόχο να παρουσιάσουν σύγχρονες τάσεις, τεχνικές, αλλά και την πορεία της μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα και τον κόσμο γενικότερα.

Το the/Saloniki Sound Festival είναι ο ήχος της πόλης, χωρίς όρια, με διάθεση να παρουσιάσει νέους ήχους, να τιμήσει το παρελθόν και να χορέψει με τον ήχο του σήμερα!

Όλα αυτά θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 18 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο της Παλιάς Νομαρχίας - Βίλα Αλλατίνη. Για πρώτη φορά ανοίγουν οι πόρτες του επιβλητικού κτιρίου για να υποδεχθούν ένα μουσικό φεστιβάλ!

Η πρώτη μέρα του the/Saloniki Sound Festival είναι μια ωδή στο λυρισμό και το μαγικό τρόπο που συνδυάζεται με την ηλεκτρονική μουσική, αλλά και τον πειραματισμό, με μερικούς από τους πιο ανερχόμενους και πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020