Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

"Σιθώνεια 2018" την Τετάρτη 20 Ιουνίου

sithoneia18poster

Φέτος θα συμμετέχει ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο στη σφυροβολία Dilshod Nazarov

Η 17η διεθνής συνάντηση ρίψεων “Σιθώνεια” θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νικήτης.

Τα κύρια αγωνίσματα ρίψεων θα είναι: σφυροβολία και σφαιροβολία ανδρών-γυναικών, σφυροβολία και σφαιροβολία παίδων-κορασίδων, και δισκοβολία. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και αγωνίσματα μικρότερων ηλικιών.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχει ο Dilshod Nazarov, χρυσός Ολυμπιονίκης το 2016 στη σφυροβολία και θα πλαισιωθεί σε ένα αξιοζήλευτο αγώνα σφυροβολίας από τον πρώτο νικητή των φετινών Κοινοπολιτειακών Αγώνων, τον Βρετανό Nick Miller (3η επίδοση φέτος στον κόσμο), τον πρωταθλητή Ελλάδος Μιχάλη Αναστασάκη και τον πρωταθλητή Βραζιλίας και Σλοβενίας. Στη σφαιροβολία θα αγωνιστούν όλοι οι αθλητές του ΑΣ Κένταυρου Καλλικράτειας, μεταξύ αυτών ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο Τάσος Λατιφλάρι αλλά και Σοφία Κεσσίδη και Ελίν Τζένγκο.

Στα φετινά «Σιθώνεια» όπως και κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση στο τέλος της διοργάνωσης.

Τα «Σιθώνεια» διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία», υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με την συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τη στήριξη του Δήμου Σιθωνίας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σιθωνίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και επιχειρήσεων που υποστηρίζουν τη διοργάνωση.

sithoneia18 schedule

επιστροφή στην κορυφή