Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ολοκληρώθηκε η 4η αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής

IMG 20180620 132943 1024x576 1024x585

Αυξάνονται τα αποθέματα της Τράπεζας Αίματος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής πραγματοποίησε την 4η διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, για λογαριασμό της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Πολυγύρου.

"Για μία ακόμη φορά η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν μεγάλη, αφού συγκεντρώθηκαν συνολικά και τις δύο μέρες 35 μονάδες αίματος, σε μία περίοδο που οι ανάγκες για αίμα αυξάνονται κατακόρυφα.

Συνολικά πλέον τα αποθέματα μας έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις 200 μονάδες, ενώ έχουν εξυπηρετηθεί άμεσα όλο αυτό το χρονικό διάστημα λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος τόσο οι συνάδελφοι που χρειάστηκαν όσο και τα δικαιούμενα συγγενικά τους πρόσωπα.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους αιμοδότες, καθώς η ενεργή τους συμμετοχή αποτελεί ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον για ένα αγαθό τόσο σημαντικό για τον κάθε άνθρωπο που το χρειάζεται.

Eπίσης θα αποτελούσε παράλειψη να μην εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες για μία ακόμη φορά τόσο στο προσωπικό όσο και στους γιατρούς της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πολυγύρου για την άριστη συνεργασία που έχουμε μέχρι σήμερα.

Κάθε μέλος-συνάδελφος που επιθυμεί να δώσει αίμα για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης, μπορεί να το πράξει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί, σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο, αρκεί να δηλώσει ότι είναι για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής(ο σχετικός αριθμός της Τράπεζας Αίματος είναι ο 12893), καθώς επίσης να ενημερώσει και την επιτροπή.

Συνεχίζουμε δυναμικά αποδεικνύοντας στην πράξη πόσο ευαισθητοποιημένο είναι το κοινωνικό πρόσωπο των Αστυνομικών", αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου της Ένωσης.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2