Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

"Η πρόταση Καμμένου για «180» θα συζητηθεί στην ώρα της"

tzanakopoulos dimitris 718

Επίθεση Δ. Τζανακόπουλου στη ΝΔ

Ανοικτό άφησε εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος το ενδεχόμενο να υιοθετηθεί η πρόταση Καμμένου για αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για την κύρωση της συμφωνίας στο Σκοπιανό.

Διαχωρίζοντας το πολιτικό σκέλος από το Συνταγματικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «η πρόταση Καμμένου θα αποτελέσει αντικείμενο διαβούλευσης» η οποία «θα συζητηθεί στην ώρα της».

Όπως ανέφερε στην ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών, «Το Σύνταγμα ορίζει ότι ανάγκη υπάρχει μόνο όταν παραχωρούνται αρμοδιότητες σε διεθνείς οργανισμούς και εθνικής κυριαρχίας. Δεν υφίσταται τέτοια συνταγματική επιταγή. Η πρόταση Καμμένου θα αποτελέσει αντικείμενο διαβούλευσης, ώστε όταν έρθει η ώρα να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Πρόκειται για μια πολιτική πρόταση που θα συζητηθεί στην ώρα της».

Ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε τη ΝΔ λέγοντας ότι «θέλει την περικοπή των συντάξεων με πρόσχημα τη δέσμευση της χώρας. Το αφήγημά της έχει τώρα καταρρεύσει. Για τον κ. Μητσοτάκη όλοι είναι ψεύτες. Το πρόγραμμα που οραματίζεται ο κος Μητσοτάκης θα μείνει στα χαρτιά», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την επίσκεψη Μοσκοβισί, ανέφερε ότι «επιβεβαίωσε το τέλος της περιόδου των μνημονίων και τόνισε ότι η τρόικα δεν θα επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα. Η Ελλάδα περνάει σε μια νέα εποχή, αλλά οχι πανηγυρίζοντας. Αυτή η νέα συνθήκη δεν ικανοποιεί τους πάντες σε αυτή τη χώρα».

«Οι θλιβεροί πρωταγωνιστές βρίσκονται σε πραγματικό πανικό», τόνισε. Για να προσθέσει ότι "το καταστροφολογικό τους αφήγημα έχει την ίδια ημερομηνία λήξης με τα μνημόνια. Ο κος Χατζηδάκης έσπευσε να επιτεθεί στον κ. Μοσκοβισί".

επιστροφή στην κορυφή