xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

kairow

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στη Χαλκιδική, στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν τοπικά στην Εύβοια και στις Σποράδες, περιμένουμε την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται καλός και ζεστός καιρός, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες σε ορεινά τμήματα, με περισσότερα φαινόμενα στα ορεινά της Δυτικής Στερεάς και της Ηπείρου.

 

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Χαλκιδική Ν.Μουδανια:

Καλοκαιρία αναμένεται τις επόμενες ημέρες χωρίς βροχές και ηλιοφάνεια και οι εκδηλώσεις της γιορτής σαρδέλας στα νέα μουδανιά θα γίνουν χωρίς προβλήματα από τον καιρό τουλάχιστον ως το σάββατο.
η θερμοκρασία σταδιακά θα ανέβει ως τους 30 με 32 βαθμούς κατά μέσο όρο και γύρω στους 25 βαθμούς το βραδάκι με τις εκδηλώσεις.
καλοκαιρία θα έχουμε άλλωστε αυτό το διάστημα και στον υπόλοιπο νομό χαλκιδικής τόσο στα ορεινά όσο και στα παραθαλάσσια τμήματα.

meteo.gr/Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 10 Ιουλίου 2018 09:29
επιστροφή στην κορυφή