Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακοπές στο Hotel Melissa Gold Coast!

meli

Στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής στην μαγευτική Σιθωνία και στα όμορφα Ψακούδια, μέσα σε μια πευκόφυτη περιοχή, ξεπροβάλλει το ξενοδοχείο Melissa Gold Coast!

 

Mόλις 80 χλμ. από το αεροδρόμιο ''Μακεδονία''  της Θεσσαλονίκης, τα Ψακούδια του Δήμου Πολυγύρου, είναι ένας πανέμορφος καλοκαιρινός προορισμός, που συνδυάζει τα καταπράσινα δάση και τις ατέλειωτες παραλίες.

Το Hotel Melissa Gold Coast αν και είναι χτισμένο μέσα στο πευκοδάσος, απέχει μόλις 80m από την θάλασσα όπου υπάρχει οργανωμένη παραλία, με ξαπλώστρες, ομπρέλες και θαλάσσια σπορ. Επίσης διαθέτει ένα beach bar με παιδική χαρά.

 meli3

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 4 κτήρια τα οποία έχουν θέα στο καταπράσινο πευκοδάσος και από ένα ακόμα διώροφο παράρτημα με πλαϊνή θέα στην θάλασσα.

To ξενοδοχείο έχει 7 διαφορετικούς τύπους δωματίων, όπως δίκλινα δωμάτια, οικογενειακά δωμάτια, Superior οικογενειακά, Junior Σουίτα, Deluxe Σουίτα,  65 στο σύνολο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ρεσεψιόν, εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ και παιδική πισίνα, pool bar, όμορφους κήπους και παραδοσιακό Ελληνικό εστιατόριο. 

meli1

meli5

meli6

meli7

meli8

meli2

Ο χώρος του ξενοδοχείου διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους και βαφτίσεις και κάθε μέρα το προσωπικό του ξενοδοχείου ετοιμάζει πλούσια happenings για τον επισκέπτη.

Κάθε Τρίτη παιδικά πάρτυ στο beach bar του ξενοδοχείου, κάθε Τετάρτη βράδυ latin Nights by Danis, και κάθε Παρασκευή λαϊκή βραδιά που συνοδεύεται με μπάρμπεκιου!

 

meli11

meli4

meli10

Ένα ξενοδοχείο που προσφέρει χαλάρωση αλλά και διασκέδαση, ιδανικό για οικογένειες, το Hotel Melissa Gold Coast είναι ο ιδανικός προορισμός διακοπών και αυτό το καλοκάιρι!

meli9

Hotel Melissa Gold Coast 

Ψακούδια Χαλκιδικής

Τηλ. 23710 51107  Fax: 23710 52601

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

 

Τελευταία άρθρα από τον/την Πόπη Δαλαμπίρα

Halkidikifocus 2014-2020